Domovská stránka > N > Na Co Se Ptat Při Rande?

Na co se ptat při rande?

Zajímejte se o danou osobu tak, aby se cítila dobře, nebyla do ničeho nucena a chtěla o daném tématu bez problémů mluvit. Otázky, které většinou zabírají a dotyčný se nebude cítit jako u zpovědi, se týkají například rodného města, cestování, koníčků a práce.

Přečtěte si více

Co o sobě říct na rande?

První schůzka by měla být o pozitivních tématech a samozřejmě i pozitivní náladě. Nikdo nemá rád negativně naladěné, ukňourané a věčně si stěžující lidi. Také se nechlubte vším, co doma máte, jak jste skvělí, že všechno víte, všechno znáte. Nesnažte se být přílišně upovídaní, naopak ani zamlklí. Jak komunikovat na prvnim rande? Mluvte o obyčejných věcech, třeba o počasí, jídle nebo zvířátkách, radí odborníci. Na hlubší debaty bude dost času později... Banality mohou naopak skvěle odbourat počáteční nervozitu a uvolnit napětí. "První schůzka není o výměně informací.

Co si povídat na prvním rande?

Bavte se třeba o tom, jaké je počasí, o tom, co máte/nemáte rádi, co vás baví /nebaví, jaké koníčky provozujete, jaký sport vás nejvíce zaujal, kam jezdíte na dovolenou, kde pracujete, atd. Co probírat na prvním rande? Cestování přináší konverzaci na delší dobu, jelikož můžete téma hluboce rozvíjet. Můžete probírat vtipné zážitky z dovolené, místní kulturu, bavit se o tom, jaký typ dovolené vám nejvíce vyhovuje či kam se chcete ještě podívat.

Co se dělá na rande?

3. O čem mluvit na prvním rande? Vyhýbejte se rizikovým tématům - mluvit o politice, financích, sexu i bývalých partnerech se na prvním rande nevyplácí. Pokud se partner na tato tabu témata zeptá, doporučuji být autentický, takže pokud to pro vás není přijatelné, říct mu to. A další otázka, na co se ptat ženy? Nejčastější otázky pro holku

  • Co studuješ / kam chodíš do školy / do práce?
  • Jaké jsou tvoje zájmy? Jak dlouho už tu konkrétní věc děláš?
  • Máš sourozence?
  • Jaké je tvoje oblíbené zvíře?
  • Kam pojedeš v létě / na prázdniny?
  • Jaký je tvůj oblíbený seriál / film?
  • Čteš ráda? Jaká je tvá oblíbená kniha / autor?
  • Posloucháš podcasty?

Na co se ptat na začátku vztahu?

Ještě než začnete googlovat ideální svatební šaty, seznamte se s jeho rodinou. Právě rodinné vztahy dokážou poměrně snadno odhalit, jak se váš partner bude chovat v momentě, kdy společně založíte rodinu. Odtažité chování a napjaté vztahy v jeho rodině nevěstí nic dobrého, zároveň si dejte pozor na opačný případ. Co o sobě říct na seznamce? Určitě nic nezkazíte tím, když o sobě poskytnete obecné informace, které si o vás na základě vašeho jména, či fotografie stejně každý vygooglí. To znamená věk, stav, počet dětí, zaměstnání, popřípadě záliby, které stejně brzy vyplavou na povrch (a o něčem si přece povídat musíte).

Jak se chovat na rande?

Nemluvte o svých bývalých partnerech, na první rande nepatří ani detaily a pikantnosti z vašeho soukromí. Nemluvte ani o svých nemocech či jiných strastech. Obecně platí, že byste si na první schůzce neměli na nic stěžovat. Negativisté nejsou moc v kurzu, nekažte si šance na další schůzku a snažte se myslet pozitivně.

By Shandee

Jak se predstavit na prvnim rande? :: Jak stáhnout video z YouTube zdarma?
Užitečné odkazy