Domovská stránka > J > Jak Přehrávat Videa Z Youtube Na Pozadi?

Jak přehrávat videa z YouTube na pozadi?

Youtube videa na pozadí

Pokud se chcete vyhnout stahování neznámých a neověřených aplikací z neznámých zdrojů, můžete využít známý přehrávač VLC pro Android. Stačí si jej stáhnout z Obchodu Play. Následně si vyberete video v aplikaci Youtube a nasdílíte jej do aplikace VLC. Dané video se začne přehrávat v aplikaci VLC.

Přečtěte si více

Také, jak poustet youtube?

Automatické přehrávání v televizi

  1. Spusťte aplikaci YouTube v televizi.
  2. Přejděte na Nastavení .
  3. Posuňte se na možnost Automatické přehrávání.
  4. Vyberte pro automatické přehrávání možnost zapnuto nebo vypnuto.
Jak zamknout obrazovku YouTube iPhone? Spusťte přehrávání videa. Dvakrát za sebou bleskurychle stiskněte postranní tlačítko Power. iPhone se uzamkne, avšak přehrávání z YouTube pokračuje. Telefon můžete odemknout, vrátit se na domovskou obrazovku a případně přejít do jiné aplikace.

Jak přehrát video v iPhone?

Popis. VLC pro iOS je svobodný, multiplatformní mediální přehrávač. Může přehrávat Vaše filmy, seriály a hudbu ve většině formátu přímo bez konverze. Proč mi nejde video na YouTube? Pokud nefunguje přehrávání videí na YouTube, je to s velkou pravděpodobností způsobeno nějakým problémem se zásuvným modulem Flash Player od společnosti Adobe, který je pro přehrávání videí potřeba. Tou nejjednodušší příčinou může být, že není nainstalován, což lze snadno vyzkoušet a spravit.

Jak koukat na YouTube bez reklam?

Aplikace Vanced pro bezplatné sledování YouTube bez reklam oficiálně končí YouTube v současnosti kromě původní podoby, tedy bezplatného sledování videí doprovázených reklamami, nabízí také verzi Premium, která uživatele zbaví otravných reklam a zároveň jim umožní poslouchat audiostopu videa s vypnutým displejem. Jak vypnout displej YouTube? Na notebooku stačí většinou stisknout Fn +F7 B-].

Jak nastavit video na YouTube?

Správa nastavení kanálu

  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. V nabídce vlevo vyberte Nastavení .
  3. V levé nabídce vyberte možnost Kanál.
  4. Upravte nastavení kanálu a vyberte možnost Uložit.
Můžete se také zeptat, jak ztlumit youtube? YouTube

Můžete se rozhodnout, zda chcete ztlumit jen danou skladbu, nebo zvuk celého videa.
  1. Klikněte na VYBRAT AKCI.
  2. Zvolte typ ztlumení.
  3. V případě potřeby můžete upravit čas začátku a konce ztlumení.

Jak zamknout YouTube?

V okně stránky Youtube klepneme na ikonku našeho účtu a v menu vybereme položku „Nastavení“. Poté se budeme nacházet na stránce nastavení našeho účtu ve službě Youtube. Nyní klepneme ve spodní části na položku „Uzamknout omezený režim pro tento prohlížeč“.

By Pascale

Jak spustit YouTube na pozadi Iphone? :: Jak se připojit k autu?
Užitečné odkazy