Domovská stránka > J > Jak Spustit Youtube Na Pozadi Iphone?

Jak spustit YouTube na pozadi Iphone?

Otevřete na iPhonu internetový prohlížeč Safari, jděte na YouTube a vyberte požadované video. Klikněte na ikonu “aA“ vedle adresního řádku a zvolte položku “Úplná verze stránky“, po které dojde k opětovnému načtení webu v režimu pro desktop. Nyní si video můžete pustit a zároveň opustit internetový prohlížeč.

Přečtěte si více

Podle toho, co pouzivat místo youtube?

Naštěstí je zde ještě jedna alternativa v podobě Dailymotion. Tato služba je na internetu již od roku 2005 a je vlastněna francouzskou společností Vivendi. Pokud jde o to, jak spustit video na youtube? Připojení k chytré televizi nebo ke streamovacímu zařízení

Spusťte aplikaci YouTube. Vyberte video, které chcete zhlédnout, a klepněte na ikonu Odeslat . Vyberte zařízení, na kterém chcete video přehrát, a vyčkejte na navázání spojení. Po připojení se video spustí na vašem televizoru.

Proč mi nejde video na YouTube?

Pokud nefunguje přehrávání videí na YouTube, je to s velkou pravděpodobností způsobeno nějakým problémem se zásuvným modulem Flash Player od společnosti Adobe, který je pro přehrávání videí potřeba. Tou nejjednodušší příčinou může být, že není nainstalován, což lze snadno vyzkoušet a spravit. Jak vypnout displej YouTube? Na notebooku stačí většinou stisknout Fn +F7 B-].

Jak zamknout obrazovku YouTube iPhone?

Spusťte přehrávání videa. Dvakrát za sebou bleskurychle stiskněte postranní tlačítko Power. iPhone se uzamkne, avšak přehrávání z YouTube pokračuje. Telefon můžete odemknout, vrátit se na domovskou obrazovku a případně přejít do jiné aplikace. Jak používat YouTube offline? YouTubeoffline

Stahování videí ke sledování offline

  1. Přejděte na stránku sledování videa.
  2. Pod videem klepněte na ikonu stahování nebo na ikonu další nabídky. Stáhnout.
  3. Po dokončení stahování se pod videem zobrazí modrá ikona stažení.

Jak přehrát video v iPhone?

Popis. VLC pro iOS je svobodný, multiplatformní mediální přehrávač. Může přehrávat Vaše filmy, seriály a hudbu ve většině formátu přímo bez konverze. Můžete se také zeptat, co to je youtube vanced? Tato počítačová i mobilní aplikace je pravděpodobně nejpopulárnější alternativou známého video portálu, přičemž poskytovala hned několik pokročilých funkcí, které jsou na YouTube běžně schovány v balíku placeného Premium členství.

Když to vezmeme v úvahu, jak si nainstalovat youtube?

Pokud si v Google Chrome otevřete stránky YouTube.com tak v adresním řádku napravo vedle hvězdičky uvidíte ikonu malého znaku plus. Po kliknutí dostanete možnost nainstalovat PWA aplikaci YouTube.

By Siouxie

Jak se pripojit na YouTube? :: Jak přehrávat videa z YouTube na pozadi?
Užitečné odkazy