Domovská stránka > J > Jak Odstranit Stažené Soubory?

Jak odstranit stažené soubory?

Smazání stažených souborů

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Stažené soubory. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru.
  3. Chcete-li soubor smazat, klepněte na ikonu možností Smazat.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak uvolnit místo na macu jiné?

Pomocí nástroje správa úložiště můžete uvolnit místo všeobecně, díky smazání cache se poté můžete zbavit kategorie Jiné. Zároveň se při mazání souborů a nepotřebných dat nezapomeňte zaměřit na složku Stahování. Mnoho uživatelů totiž stahuje a stahuje plno dat, která poté nemaže. Tak jak zapnout podsvícení klávesnice? Pokud je notebook vybaven podsvícenou klávesnicí, zapnete nebo vypnete podsvícení stisknutím klávesy F5 nebo F4 (u některých modelů). Může být nutné současně stisknout klávesu fn (funkční klávesa). Pokud se na klávese F5 nenachází ikona podsvícení , vyhledejte klávesu podsvícení klávesnice v řadě funkčních kláves.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout klavesnici mac?

Pokud používáte zařízení Macbook, nemáte možnost klávesnici vypnout nebo zablokovat pomocí programu obsaženého v OSX. K dočasnému vypnutí klávesnice budete muset použít bezplatný software (nazývaný odstraňovač klávesnice). Jak vypnout Mac pomocí klávesnice? Control-Alt-Command-Tlačítko napájení* nebo Control-Alt-Command-Vysunutí média : Ukončí všechny aplikace a vypne Mac. Jsou-li v některém dokumentu neuložené změny, zobrazí se dotaz, zda je chcete uložit.

Jak vyčistit Mac od prachu?

Odpojte baterii a pusťte se do čištění

Nejvíce bude zanesená základní deska a větrák, obojí je nejlepší vyfoukat stlačeným vzduchem, rozhodně nic nemyjte vlhčenými ubrousky! Pokud je nános prachu viditelný, vezměte si MacBook na vyfoukání klidně ven nebo k oknu, prachu je v něm ve skutečnosti několikrát více.
Jak vložit odkaz na Macbooku? Přidávání odkazů do dokumentů na Macu

  1. Zadejte URL, položka se automaticky převede na odkaz.
  2. Vyberte text, který chcete změnit na odkaz, vyberte volbu Úpravy > Přidat odkaz nebo Formát > Přidat odkaz a potom vepište nebo vložte URL.

Jak vložit bez formátování?

V Prohlížečích Chrome, Firefox a Chromium edge můžete k vložení textu použít také kombinaci kláves Ctrl+Shift+V a ⌘+Shift+V (vloží text bez formátování zdroje). A další otázka, jak stáhnout obrázek na mac? V aplikaci Safari na Macu podržte Ctrl a klikněte na obrázek. Vyberte volbu „Uložit obrázek do ‚Stahování'“, „Uložit obrázek jako“ nebo „Přidat obrázek do Fotek“. Některé obrázky, například obrázky na pozadí, nelze uložit.

Kde najdu Delete?

Klávesa Delete (anglicky odstranit) se nachází na počítačové klávesnici v oblasti systémových kláves. Značí se zkratkou Del. Slouží k vymazání znaku na pozici kurzoru během psaní, na rozdíl od klávesy Backspace, která maže znak na pozici před kurzorem.

By Vashti Serisky

Jak dát YouTube na pozadi iPhone? :: Jak na MacBooku kopirovat?
Užitečné odkazy