Domovská stránka > J > Jak Snizit Kvalitu Videa Iphone?

Jak snizit kvalitu videa iPhone?

Na iPhone App Store je známá aplikace s názvem Video Compress. Jedná se o aplikaci pro iPhone a iPad pro zmenšení videí jednoduchým klepnutím. Exportovaná videa můžete také rychle sdílet.

Přečtěte si více

A další otázka, co je komprese videa?

Formát kódování videa (někdy též formát komprese videa) je formát obsahu pro ukládání nebo přenos digitálního videa (v datovém souboru nebo bitstreamu). Příklady formátů kódování videa jsou MPEG-2 Part 2, MPEG-4 Part 2, H. 264 (MPEG-4 Part 10), HEVC, Theora, RealVideo RV40, VP9 a AV1. Můžete se také zeptat, jak zmenšit video v počítači? Apowersoft Online Video Compressor

  1. Otevřete svůj oblíbený prohlížeč a navštivte oficiální stránku programu.
  2. Kliknutím na ikonu „+“ přidáte video MP4, které chcete komprimovat.
  3. Jakmile je video nahráno, vyberte požadovaný typ komprese a stiskněte tlačítko „Komprimovat“.
  4. Poté počkejte, dokud process zmenšení neskončí.

Jak komprimovat video Windows?

Klikněte na ikonu Toolbox a vyberte položku Video kompresor nářadí. Poté klikněte na ikonu Plus ikona pro přidání požadovaných videí z místních souborů. Krok 2: Po vyskakovacím okně můžete libovolně upravit velikost, formát a rozlišení videa. Jak zmenšit velikost videa Android? Můžete si vybrat Online Video Compressor pro komprimaci video souborů zdarma online. Nebo můžete použít Video Converter Ultimate ke zmenšení a oříznutí videí, abyste mohli odstranit nechtěné části a ušetřit více místa.

Jak zmenšit velikost videa v AVI?

Možnost 1.

Krok 1Hledejte online komprimovaný video server v počítači, poté vyberte ten, který se vám líbí a otevřete jej v prohlížeči. Krok 2Přetáhněte soubor AVI přímo nebo jej otevřete kliknutím. Krok 3Jakmile je hotovo, spusťte proces a uložte soubory do počítače.
Jak zmenšit velikost videa Mac? Když zapnete volbu Měnit velikost posouvacím gestem s modifikátory, můžete zobrazení zvětšit nebo zmenšit stisknutím a podržením klávesy Control a současným posouváním pomocí myši nebo trackpadu. V nabídce „Styl zvětšení“ si můžete vybrat ze tří stylů: celá obrazovka, dělený obraz nebo obraz v obrazu.

Jak otevřít video?

Pokud žádný jiný program neotevře soubor VIDEO, jsou zde uloženy univerzální prohlížeče souborů, jako File Magic (Download), aby se tento den uložil. Tyto programy mohou otevírat mnoho různých typů souborů, takže pokud žádný z výše uvedených tipů nefunguje, je cesta k přechodu univerzálního prohlížeče souborů. Jakou koncovku mají videa? Tak tomu je u některých formátů video souborů jako WebM (.webm), Windows Media Video (.wmv) a Ogg Video (.ogv), z nichž každý může obsahovat několik jasně definovaných podtypů formátů kódování videa a audia, čímž je poměrně snadné zjistit, který kodek bude použit k přehrávání.

Jak zmensit video iPhone?

Clideo je online kompresní web což nevyžaduje žádné stažení aplikace předem. Takže můžeš zmenšit velikost videa v komprimace online, přímo z vašeho iPhone a aniž byste ve svém zařízení zabírali zbytečný úložný prostor. Clideo je extrémně snadné použití což vám umožní importovat vaše video přímo z vašeho iPhone.

By Sugihara Nonnombre

Jak zmenšit video MP4 v mobilu? :: Jak zmensit rozlišení videa?
Užitečné odkazy