Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Souboru Do Emailu?

Jak zmenšit velikost souboru do emailu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.

Přečtěte si více

Jak poslat ZIP soubor emailem?

Jak poslat souborové přílohy použitím Zip dokumentů.

Pravým tlačítkem klikněte na vybrané soubory a objeví se vybrat a táhnout nabídka. Vyberte Send to > komprimovanou (zipped) složku a její vlastnosti.
Jak poslat e-mailem velký soubor? Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Kolik se dá poslat emailem?

Limit velikosti příloh

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.
Jak snizit velikost souboru? Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru). na kartě Formát obrázku. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku. Jako první je uvedeno nejvyšší rozlišení a jako poslední je uvedené nejnižší rozlišení.

A další otázka, jak zmenšit pdf do emailu?

Zmenšení velikosti PDF souboru zdarma a online

  1. Otevřeme web a zvolíme „Compress PDF“.
  2. Vybereme patřičné PDF soubory a klikneme opětovně na „Compress PDF“.
  3. Vybereme kvalitu.
  4. Poté opětovně vybereme „Compress PDF“ a máme hotovo.
  5. Klikneme na vzniklý odkaz a PDF soubor si stáhneme.
A další otázka, jak poslat něco přes úschovnu? Úschovna. K odeslání stačí vyplnit adresu odesílatele, zvolit jeden nebo více souborů, zadat e-maily příjemců a případně napsat krátkou zprávu. Adresáti budou po nahrání souborů vyzváni k vyzvednutí zásilky, ke kterému mohou použít buď přímý odkaz, nebo unikátní kód.

Také, jak se zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Jak poslat komprimovanou složku? Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP).

Můžete se také zeptat, jak sdilet velke soubory?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

By Mobley

Jak velký soubor lze poslat přes úschovnu? :: Jak Zazipovat soubor na heslo?
Užitečné odkazy