Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Souboru V Excelu?

Jak zmenšit velikost souboru v Excelu?

Pro většinu účelů je ale binární formát dostatečný a ukládá se do menšího souboru.

  1. Přejděte na Soubor >možnosti > Uložit.
  2. V části Save workbooks(Uložit sešity) vyberte v seznamu Save files in this format (Uložit soubory v tomto formátu) Excel Binary Workbook (Binární sešit).

Přečtěte si více

Jak zmenšit velikost souboru MP3?

MP3Resizer je nástroj navržený pro redukci velikosti hudebních MP3 souborů pro účely poslechu na přenosných zařízeních (mobilní telefony, MP3 přehrávače, Pocket PC apod.). MP3Resizer umí zmenšit velikost hudebních souborů až několika násobně a to při relativně nízké ztrátě kvality zvuku. Může se také zeptat, jak poslat velké pdf? MEGA. Můžete si také nainstalovat desktopovou aplikaci MEGA Sync, jež je k dispozici pro Windows, macOS a Linux, na mobilních zařízeních pak lze použít programy pro Android a iOS. K odeslání souboru do cloudu stačí klepnutí pravým tlačítkem myši a volba Upload to MEGA.

Jak zmenšit PDF pro tisk?

Aplikace Acrobat může změnit velikost stránek PDF, aby odpovídaly vybrané velikosti papíru. Vyberte možnost Soubor > Tisknout. V rozbalovací nabídce Měřítko stránky vyberte jednu z následujících možností: Přizpůsobit na tisknutelnou plochu Zvětší malé stránky a zmenší velké, aby odpovídaly papíru. Jak se komprimuje? Komprimace souboru nebo složky

  1. Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat.
  2. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Jak zmenšit datovou velikost videa?

Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru. 1. Video Converter Ultimate je výkonný editor videa a převaděč, který dokáže komprimovat video na menší velikost bez ztráty kvality. Také, jak zmenšit video zdarma? Free Video Compressor je nástroj pro kompresi video souborů. Umožňuje snížit datovou velikost na základě zvolené výstupní kvality audia. Zároveň nabízí jednoduchý způsob pro vystřižení konkrétní části videa (nastavením času začátku a konce) nebo úpravu rozměrů videa, resp. jeho rozlišení.

Pokud jde o to, jak zmenšit velikost videa mov?

Zde důrazně doporučujeme výkonný software pro kompresi videa, Video Converter Ultimate který vám pomůže zmenšit velikost souboru MOV. 1. Video Converter Ultimate je výkonný nástroj pro úpravy videa, který dokáže zmenšit velikost souboru MOV při zachování původní kvality obrazu. A další otázka, jak zmenšit velikost obrázku v mb? Odpovědí je aplikace Photo & Picture Resizer. Pomocí ní můžete změnit rozměry fotky podle požadovaných rozměrů, nebo využít přednastavených možností. Dále jde nastavit maximální velikost obrázku v megabajtech nebo kilobajtech, fotku ořezávat nebo otáčet.

Jak zmenšit velikost fotky a zachovat kvalitu?

jaždý obrázek v sobě nese informaci o cílové velikosti v centimetrech/palcích, a to díky údaji DPI který říká kolik obrazových bodů (pixelů) bude použito na jeden palec. Pokud číslo DPI zvýšíte tak tím fyzicky zmenšíte obrázek a naopak, přitom kvalita obrázku zůstane nedotčena.

By Camilo

Jak zvětšit velikost fotografie? :: Jak snížit velikost scanu?
Užitečné odkazy