Domovská stránka > J > Jak Přenést Soubory Z Androidu Na Iphone?

Jak přenést soubory z Androidu na iPhone?

Pokud chcete přenést i záložky z Chromu, aktualizujte Chrome na zařízení s Androidem na nejnovější verzi.

  1. Klepněte na Přenést data z Androidu.
  2. Otevřete aplikaci Přechod na iOS.
  3. Počkejte na kód.
  4. Zadejte kód.
  5. Připojení k dočasné Wi-Fi síti.
  6. Vyberte obsah a počkejte.
  7. Nastavte si iOS zařízení
  8. Dokončení

Přečtěte si více

Jak poslat fotku z iPhonu přes Bluetooth?

Odpověď je bohužel ne. Přenos multimediálních souborů s touto funkcí Bluetooth mezi iOS et Android zatím není možné. Soubory mezi těmito dvěma různými operačními systémy si však můžete vyměňovat díky WiFii nebo pomocí nástrojů online úložného prostoru, jako jeiCloud ou Dropbox například. Jak poslat fotky z Androidu na iPhone? Fotky a videa z Android zařízení můžete do toho iOS přenést pomocí počítače. Nainstalujte si do Macu aplikaci Android File Transfer, otevřete ji a po připojení Android zařízení k počítači přejděte do složky DCIM -> Camera. Vyberte fotky a videa, které chcete přesunout, a přetáhněte je do složky v počítači.

Pokud jde o to, jak posílat soubory přes bluetooth?

Posílání souborů do zařízení Bluetooth

  1. Otevřete přehled Činnosti a začněte psát Bluetooth.
  2. Kliknutím na Bluetooth otevřete příslušný panel.
  3. Ujistěte se, že je Bluetooth zapnuté: vypínač v záhlavní liště by měl být v poloze zapnuto.
  4. V seznamu Zařízení vyberte zařízení, na které chcete soubory poslat.
Jak přenést data přes Bluetooth? Za druhé, přenášejte soubory přes Bluetooth

Otevřete Správce souborů a vyberte datový soubor k přenosu. Vyberte ikonu Sdílet z tlačítka Nabídka. V okně Odeslat soubor vyberte Bluetooth . Vyberte cílové zařízení Bluetooth jako přijímač a počkejte na přijetí.

Jak spárovat iPhone s Androidem?

Na Androidu stáhněte z Google Play Storu již zmíněnou aplikaci Move to iOS. Poté ji otevřete, a na obou zařízeních klepněte na Pokračovat (Continue). K tomu, aby byla zařízení spárována skrze Wi-Fi, už nyní postačí na Androidu zadat 12místný číselný kód, který se zobrazí na zařízení s iOS. Podle toho, jak spárovat iphone s androidem bluetooth? Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.

Jak najít iPhone přes Android?

Na zařízení s operačním systémem Android otevřete webový prohlížeč a přesuňte se na stránky icloud.com. Jakmile tak učiníte, tak se přihlaste pomocí vašeho Apple ID. Po přihlášení se zobrazí seznam aplikací, ve kterém je nutné se přesunout do aplikace Najít iPhone. Jak poslat fotku z iPhone? Sdílení obsahu přes AirDrop

  1. Otevřete aplikaci a najděte obsah, který chcete sdílet. Pokud chcete sdílet víc položek, klepněte na Vybrat a pak postupně na požadované položky.
  2. Pak klepněte na Sdílet nebo na ikonu 3. Klepněte na uživatele AirDropu, se kterým obsah chcete sdílet.

Jak poslat MMS na iPhone?

Pokud se na iPhonu pokoušíte odeslat skupinovou MMS, přejděte do Nastavení > Zprávy a zapněte MMS zprávy. Pokud na iPhonu nevidíte možnost zapnutí MMS nebo skupinových zpráv, je možné, že váš operátor tuto funkci nepodporuje. Ujistěte se, že zařízení má dostatek volného místa pro příjem obrázků a videí.

By Thurston Lecroy

Jak poslat fotky z iPhone do PC? :: Jak propojit PC s notebookem přes HDMI?
Užitečné odkazy