Domovská stránka > J > Jak Přenést Aplikace Z Android Do Iphone?

Jak přenést Aplikace z Android do iPhone?

Klepněte na Přenést data z Androidu

Při nastavování nového iOS zařízení najděte obrazovku Aplikace a data. Potom klepněte na Přenést data z Androidu. (Pokud už jste nastavení dokončili, budete iOS zařízení muset vymazat a začít znova. Jestli ho nechcete mazat, můžete obsah přenést ručně.)

Přečtěte si více

A další otázka, jak přenést whatsapp z androidu na iphone?

Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení. Jak poslat soubor z Androidu do iPhonu? Pokud chcete posílat videa z Androidu na iPhone jedním kliknutím, je Apeaksoft Phone Transfer tou nejlepší volbou. Můžete si jej zdarma stáhnout a vyzkoušet.

Jak prenest soubory z Androidu na Android?

Krok 1Nejprve připojte oba telefony Android k počítači pomocí kabelů USB. Krok 2Po připojení obou telefonů k počítači povolte Přenos souborů. Krok 3Vyhledejte a otevřete zdrojové zařízení. Krok 4Procházejte a vyberte všechny soubory Android, které chcete přenést. Jak přenést Aplikace na nový telefon? V případě, že používáte synchronizaci s Googlem, se stačí na novém telefonu přihlásit stejným uživatelským jménem a heslem. Během prvního spuštění vám pak bude nabídnuta možnost přenosu dat ze starého telefonu, a to buď z cloudu (tj. z vytvořené zálohy), nebo přes bezdrátovou síť (tj. přímo ze starého mobilu).

Jak spárovat iPhone s Androidem?

Na Androidu stáhněte z Google Play Storu již zmíněnou aplikaci Move to iOS. Poté ji otevřete, a na obou zařízeních klepněte na Pokračovat (Continue). K tomu, aby byla zařízení spárována skrze Wi-Fi, už nyní postačí na Androidu zadat 12místný číselný kód, který se zobrazí na zařízení s iOS. Jak Pretahnout WhatsApp do iPhone? Pro zálohování zpráv z WhatsAppu se přesuňte do aplikace WhatsApp. Zde poté v dolním menu klikněte na Nastavení a rozklikněte záložku s názvem Chaty. Poté se přesuňte do sekce Zálohování chatů a klikněte na tlačítko Zálohovat nyní.

Jak přenést WhatsApp do iPhone?

Chcete-li přenést chaty WhatsApp z Androidu na iPhone, stáhněte si aplikaci AppTrans a vyberte nabídku „Přenos aplikace“. Připojte svůj telefon Android tak, že jej uvedete do režimu ladění USB (aplikace poskytuje praktické podrobné pokyny), a iPhone odemknutím pomocí hesla pro připojení k počítači. Jak přenést WhatsApp do nového telefonu? Obnovení zálohy na novém zařízení probíhá následovně:

  1. Připojte na novém zařízení váš Google účet.
  2. Nainstalujte a otevřete WhatsApp na novém zařízení.
  3. Ověřte své telefonní číslo.
  4. Bude vám nabídnuta možnost obnovení z Disku Google, zde klikněte na možnost „Obnovit“.
  5. Potvrďte a dojde k obnovení zpráv.

Jak poslat fotky z Androidu do iPhone?

Nainstalujte si do Macu aplikaci Android File Transfer, otevřete ji a přejděte do složky DCIM > Camera. Vyberte fotky a videa, které chcete přesunout, a přetáhněte je do složky v počítači. Odpojte zařízení s Androidem a místo něj připojte k počítači iPhone, iPad nebo iPod touch.

By Dareece

Jak nahrát soubory na iPhone? :: Jak vyčistit Mac od prachu?
Užitečné odkazy