Domovská stránka > J > Jak Nahrat Videohovor Iphone?

Jak nahrat videohovor iPhone?

Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak nahrát hovor přes messenger?

Facebook Messenger Call Recorder pro Android

Mobilní zařízení Android nemají podpůrnou nahrávací aplikaci. Proto si musíte stáhnout podpůrnou aplikaci pro nahrávání hovorů, abyste mohli zachytit důležité zvukové a videohovory.
Jak přehrát hovor? Klikněte na Předdefinované přehledy (Dimenze). Klikněte na Rozšíření. Klikněte na Podrobnosti o volání. V přehledu nyní uvidíte sloupec Záznam, z něhož můžete hovor přehrát.

Můžete se také zeptat, jak nahrát prednasku na zoom?

Klepněte na obrazovku schůzky, v dolní části se zobrazí panel nabídek. Klikněte na možnost „Účastníci“. Později vyberte „Nahrát“ níže a začněte nahrávat schůzku Zoom v systému Android. Chcete-li ukončit nahrávání Zoom, klepněte na obrazovku Android. Kolik stojí volani přes WhatsApp? Hovory v aplikaci WhatsApp vám umožňují zdarma telefonovat s vašimi kontakty, i když se nacházejí v jiné zemi. Namísto minut paušálu využívá aplikace při hovorech internetové připojení vašeho telefonu.

Jak volat přes WhatsApp na PC?

Nevýhodou využívání počítačové verze na WhatsAppu je fakt, že přes aplikaci nelze volat. To platí pro klasické volání i videohovory. Podpora volání pravděpodobně přibude časem. Pokud byste chtěli na počítači volat, můžete sáhnout po bezplatné aplikaci Skype či Facebook Messenger. Můžete se také zeptat, jak na videohovor whatsapp? Otevřete WhatsApp a klepněte na záložku Hovory. Klepněte na Nový hovor > Nový skupinový hovor. Vyhledejte kontakty, které chcete k hovoru přidat, a klepněte na ikonu videohovoru .

A další otázka, jak nahrávat zvuk na mobilu?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.
Tak jak nahrát zvuk na mobilu? Telefon dokáže zaznamenávat zvuk pomocí aplikace Záznamník, která je předinstalovaná v telefonu. Na základní nahrávání by mohla postačit. Pokud byste měl nějaké specifické požadavky, pak se jedině podívat na Google Play a vybrat nějakou sofistikovanější aplikaci (bohužel osobní zkušenost nemám).

Jak nahrát zvuk na telefon?

2.Jak nahrávat zvuk pomocí hlasového záznamu Samsung

  1. Krok 1Spusťte aplikaci Samsung Voice Recorder v telefonu Samsung Galaxy.
  2. Krok 2Mluvte do mikrofonu a nahrávejte zvuk telefonu Samsung Galaxy.
  3. Krok 3Během nahrávání hlasu pomocí hlasového záznamu Samsung můžete klepnout na ikonu ZÁLOŽKA DO KNIHY vložení záložky.

By Hubbard

Jak dlouho vydrzi Stazene filmy na Netflixu? :: Jak nahrávat telefonni hovory?
Užitečné odkazy