Domovská stránka > K > Kam Se Ukládají Soubory Na Iphone?

Kam se ukládají soubory na iPhone?

Ve výchozím nastavení se veškerá stažená data ukládají na iCloud, konkrétně do složky Stahování. Pokud však nemáte na iCloudu místo, popřípadě pokud chcete z jakéhokoliv jiného důvodu změnit cíl pro stahování, tak se nejedná o nic složitého.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak dostat soubor do iphone?

V iTunes vyberte aplikaci ze seznamu v části Sdílení souborů. Přetažením ze složky nebo okna do seznamu Dokumenty zkopírujte soubory do zařízení. Nebo můžete v iTunes v seznamu Dokumenty kliknout na Přidat, pak najít soubory, které chcete z počítače zkopírovat, a nakonec kliknout na Přidat. Může se také zeptat, kde se ukládají stažené soubory? Otevřete Stahování ze Zpráv pro Android

Otevřete preferovaného správce souborů, klikněte na možnost Vnitřní úložiště (název zařízení) a poté klikněte na možnost Obrázky. Zvolte možnost Zprávy. Všechny vaše stažené obrázky, videa a hlasové klipy budou ve složce Zprávy.

Kde najdu v telefonu stažené soubory?

Spusťte aplikaci Moje soubory. Krok 2. Klepněte na Stažené soubory v nabídce Kategorie. Poté uvidíte své stažené soubory. Tak kde v iphonu najdu stažené soubory? Vyhledání stažených souborů

  • V iPhonu nebo iPadu spusťte Chrome .
  • Vpravo dole klepněte na ikonu možností Stažené soubory.
  • Chcete-li soubor otevřít, podržte jeho název. Stažený soubor můžete zkopírovat, sdílet nebo odstranit.

Kam se stahují soubory z Uschovny?

Klikněte na žlutě označený text STÁHNOUT VŠE JAKO ZIP otevře se vám okno, pokud to máte v pc nastavené, kde vám dá možnost, kam chcete zásilku uložit. Většinou je nastavené ukládání do složky v pc stažené soubory. Poté najdete stažený soubor a pomocí programu ho rozbalíte. Jak přenést soubory z PC do iPhonu bez iTunes? Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.

Jak stáhnout PDF do iPhone?

Na Macu otevřete aplikaci Knihy, najděte ve Finderu nebo na ploše soubor PDF a přetáhněte ho do knihovny. Soubor PDF pak bude dostupný v aplikaci Knihy na jakémkoli iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, na kterém jste přihlášení stejným Apple ID a máte pro Knihy zapnutý iCloud Drive. Jak presunout data z iPhonu do PC? Nejprve připojte svůj iPhone k počítači pomocí USB kabelu, který může přenášet soubory.

  1. Zapněte telefon a odemkněte ho. Počítač zařízení nenajde, pokud je zamčené.
  2. Na počítači vyberte tlačítko Start a pak výběrem položky Fotky otevřete aplikaci Fotky.
  3. Vyberte Importovat > Ze zařízení USB a pak postupujte podle pokynů.

Kde najdu stahování?

Zobrazení historie stahování

  1. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek , zvolte Stahování a ve spodní části klikněte na Zobrazit všechna stahování.
  2. Klikněte na tlačítko Knihovny stránek a zvolte Stahování.
  3. Klikněte na tlačítko nabídky. a zvolte Stahování.

By Ahearn

Jak zobrazit průběh stahování? :: Jak zobrazit soubory PDF?
Užitečné odkazy