Domovská stránka > J > Jak Dlouho Vydrží Sim Karta?

Jak dlouho vydrží SIM karta?

Platnost SIM karty činí 12 měsíců od posledního dobití bez rozdílu jeho výše.

Přečtěte si více

Jak funguje Predplacena karta?

Předplacená karta je bez závazků a smluv. Zákazník si tedy po jejím pořízení sám libovolně dobíjí kredit, kterým platí volání, SMS, nebo doplňkové balíčky volání a internetu. Za každé dobití kreditu získává zákazník internet na 30 dní zdarma. Tak jak dlouho platí kredit? Platnost kreditu je 10 měsíců.

Počítá se od posledního dobití karty. Kredit je nutné dobít, než vám vyprší platnost předplacené karty. Pokud během následujících 3 měsíců od vypršení platnosti kreditu (10 měsíců) svou kartu dobijete, vrátíme vám propadlý kredit do 5 dní. V opačném případě telefonní číslo úplně zrušíme.

Podle toho, jak dlouho platí předplacená karta?

Platnost předplacené karty samotné je 12 měsíců od posledního dobití. Když během této doby aspoň jednou kartu nedobijete, karta se zablokuje a telefonní číslo může být znovu použito na jiné kartě. Platnost předplacené karty se prodlužuje jen dobitím, placený hovor nebo SMS platnost neprodlouží. Jak zjistit platnost SIM karty? Při vypršení platnosti kreditu běží stále platnost karty do jejího vypršení, poté se karta deaktivuje, pokud vyprší kredit, ještě platná karta se reaktivuje novým dobitím, stejně tak se reaktivuje propadlý kredit. při jakékoli výši dobití je platnost kreditu 10 měsíců.

Také, jak obnovit sim kartu t-mobile?

Jak na to?

  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.
Když to vezmeme v úvahu, co znamená predplacena sim karta? Předplacená karta je alternativou k měsíčním tarifům. Namísto pravidelné platby po skončení zúčtovacího období si její majitel dobíjí částku dle libosti pomocí dobíjecí karty, případně na dobíjecích terminálech či přes podporované bankomaty.

Jak dlouho platí kredit u O2?

Dobíjení kreditu - dobíjení kreditu se provádí samostatnými O2 kupony v hodnotě 300 a 500 Kč. Platnost kreditu a SIM karty - Platnost předplacené karty je 12 měsíců od posledního dobití. Běžný kredit získaný standardním dobitím bude účastníkovi připsán nejpozději 24 hodin po dobití. Jaký je rozdíl mezi tarify a předplacenými kartami? rozdíl: Mobilní tarify mají své limity, za jejichž překročení platíte peníze navíc. S předplacenou kartou máte výdaj stále pod kontrolou. Jestliže si nezvolíte neomezený tarif, pak vás měsíční vyúčtování může nemile překvapit.

Jak dlouho trva Dobiti kreditu?

Dobíjenou částku vám strhnou z bankovního účtu a během několika málo minut převedou na předplacenou kartu. (Čas, kdy má být dobití provedeno, si většinou můžete zvolit a tedy posunout až na dobu, kdy vám to bude vyhovovat.)

By Vivle Gauravgil

Jak dlouho trvá dobití kreditu? :: Jak zjistím že mám SSD disk?
Užitečné odkazy