Domovská stránka > J > Jak Funguje Virtuální Sim Karta?

Jak funguje virtuální SIM karta?

eSIM karta je samostatný čip, virtuální SIM karta, zabudovaná do základní desky mobilních telefonů nebo třeba chytrých hodinek. Nahrazuje klasickou plastovou SIM kartu takže odpadá nutnost vkládat ji do příslušného slotu. Nemusíte se ale bát, možnost změnit mobilní zařízení nebo číslo tím neztratíte.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak funguje esim?

eSIM (embedded SIM - vestavěná SIM) je SIM karta, kterou si do telefonu nahrajete přes internet, takže do svého zařízení nic fyzicky nevkládáte. eSIM u nás můžete získat v papírové podobě (voucher s QR kódem) nebo v digitální podobě. Jak udělat ze SIM eSIM? Jak aktivovat eSIM

  1. Stáhněte si eSIM v aplikaci Můj T-Mobile a. vyměňte si stávající kartu, nebo si pořiďte. novou s novým tarifem.
  2. Vyfoťte QR kód a jednoduše. nahrajte do telefonu.
  3. Máte hotovo! Vaši eSIM aktivujeme během pár. minut, abyste si ji mohli začít užívat co nejdříve.

Jak zjistit jestli telefon podporuje eSIM?

eSIM kartu lze provozovat na mobilech, tabletech nebo chytrých hodinkách. Zda vaše zařézení podporuje eSIM najdete v dokumentech od výrobce. Jak dlouho trvá aktivace eSIM? Co je eSIM? Integrovaný čip v zařízení, na který se nahrává profil operátora. Aktivace probíhá vzdáleně přes internet. Stačí naskenovat QR kód z voucheru.

Jak nahrát eSIM do telefonu?

Nezbytným krokem pro přidání eSIM profilu je prvotní provázání s aplikací Galaxy Wearables (Android), případně Galaxy Watch (iOS) – ano, aktivace eSIM profilu na chytrých hodinkách je umožněna jak skrze aplikaci pro Android, tak i pro iOS. Samotné párování s aplikací není komplikované. Kde ziskat eSIM? Nově už nemusíte do svého mobilního telefonu nic vkládat, jen do zařízení nahrajete tzv. eSIM profil. Stačí se připojit k internetu nebo Wi‑Fi a připravit si eVoucher od O2, na kterém najdete svůj QR kód, PIN a PUK. V jednom zařízení můžete mít aktivní dvě SIM zároveň.

Jak nahrat eSIM do iPhonu?

Jak aktivovat eSIM v telefonu

  1. V menu najděte „Mobilní data “: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Mobilní data.
  2. Naskenujte QR kód: Stiskněte Přidat mobilní tarif. Umístěte zaslaný QR kód do rámečku fotoaparátu telefonu a kód naskenujte.
  3. Aktivujte eSIM: Podle postupu na displeji dokončete aktivaci eSIM.
Také, jak ziskat esim vodafone? Objednání eSIM
  1. 1 Přihlaste se do samoobsluhy Můj Vodafone a v sekci Služby klikněte na Objednat.
  2. 2 Vyberte si jak eSIM aktivovat. Aktivovat eSIM si můžete jednoduše přes QR kód nebo vám ji rovnou pošleme do zařízení.

Které Iphony podporují eSIM?

Nastavení mobilního tarifu na eSIM

Na modelech iPhonu 12, modelech iPhonu 11, iPhonu XS, iPhonu XS Max a iPhonu XR můžete používat fyzickou nano-SIM pro jeden mobilní tarif a eSIM pro další mobilní tarify. Pokud nano-SIM kartu nemáte a váš operátor podporuje eSIM, můžete ji používat jako svůj jediný mobilní tarif.

By Raveaux Padovani

Jak aktivovat eSIM Xiaomi? :: Kolik esenciálního oleje?
Užitečné odkazy