Jak dlouho mám iPhone?
V nastavení (stáří menší než 1 rok)
Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku “omezená záruka”, v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.
Kolik stojí vymena baterie iPhone 11?
Typ opravy | Doba opravy | Cena |
---|---|---|
Výměna předního panelu | 180 min. | 4840 Kč |
Výměna baterie | 180 min. | 1240 Kč |
Výměna zadního krytu | 180 min. | 3940 Kč |
Výměna zapínacího tlačítka | 180 min. | 1440 Kč |
Kdy vyměnit baterii iPhone XS?
Kdy je čas vyměnit baterii?
- kapacita baterie je pod 80%
- zařízení se přehřívá nebo hlásí vysokou teplotu.
- samovolně se vypíná
- baterie se nafoukla.
Jak dlouho vydrží baterie 6s?
Podíváme-li se na výsledek, čísla hovoří jasně. IPhonu 6s se po stránce baterie nejlépe daří na iOS 10, jelikož vydržel 3 hodiny a 32 minut, což mu získalo 2120 bodů. Na druhém místě se umístil iPhone s operačním systémem iOS 11, neboť si vysloužil 1930 bodů za 3 hodiny a 13 minut. Jak zjistím kondici baterie? Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“.
Jak zobrazit kondici baterie?
Nejrychlejší a nejjednodušší možný způsob je zkontrolovat odhadovaný stav baterie v Nastavení. Zadejte Nastavení> Baterie a zkontrolujte její stav. Výkon je normální: Vaše baterie v současné době podporuje maximální možný výkon zařízení. Kde zjistím kondici baterie? Přejděte do Nastavení -> Baterie a zapněte volbu Stav baterie. Tato volba vám ve stavovém řádku vašeho iPadu zobrazí zbývající procenta energie. V nastavení najdete i zobrazení informací o využití baterie. Snadno si tak uděláte obrázek o tom, jak svůj tablet využíváte, a které procesy spotřebovávají nejvíce energie.
Co noveho umí iPhone 13 pro?
Jednou z největších změn, kterou mezigeneračně Apple do nového telefonu přidal, je vylepšený fotoaparát. Ten nabízí hned dvě novinky a spoustu dalších vylepšení. Zcela nově je zde Makro režim a teleobjektiv, který nabízí místo dvoj, rovnou trojnásobný zoom.
Similar articles
- Co mám dělat když mám zablokovanou SIM kartu?
- Co mám dělat když mám zavirovaný počítač?
- Co mám dělat když mám černou obrazovku na počítači?
- Jak poznam že mám v iPhone vir?
- Co mám delat kdyz se mi rychle Vybiji iPhone?
- Co mám dělat když se mi sekne iPhone?
- Jak dlouho se obnovuje iPhone?
- Jak dlouho bude podporovan iPhone 7?
- Jak dlouho trva podpora iPhone?