Domovská stránka > J > Jak Dlouho Mám Iphone?

Jak dlouho mám iPhone?

V nastavení (stáří menší než 1 rok)

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku “omezená záruka”, v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.

Přečtěte si více

Kolik stojí vymena baterie iPhone 11?

Typ opravyDoba opravyCena
Výměna předního panelu180 min.4840 Kč
Výměna baterie180 min.1240 Kč
Výměna zadního krytu180 min.3940 Kč
Výměna zapínacího tlačítka180 min.1440 Kč
Kde si nechat vymenit baterii iPhone? Baterii iPhonu si můžete nechat vyměnit u autorizovaného poskytovatele servisu Apple. Tyto servisy používají originální díly Apple. Omezená záruka Apple se vztahuje na baterie, které se porouchají kvůli výrobním vadám, ale nekryje opotřebení baterie způsobené normálním používáním.

Kdy vyměnit baterii iPhone XS?

Kdy je čas vyměnit baterii?

  1. kapacita baterie je pod 80%
  2. zařízení se přehřívá nebo hlásí vysokou teplotu.
  3. samovolně se vypíná
  4. baterie se nafoukla.
Jak dlouho vydrzi nabity iPhone 12 pro max? Konkrétně tedy, pro rekapitulaci, nabízí 12 mini patnáctihodinovou výdrž na jedno nabití, největší 12 Pro Max pak dokáže na jedno nabití vydržet až 20 hodin.

Jak dlouho vydrží baterie 6s?

Podíváme-li se na výsledek, čísla hovoří jasně. IPhonu 6s se po stránce baterie nejlépe daří na iOS 10, jelikož vydržel 3 hodiny a 32 minut, což mu získalo 2120 bodů. Na druhém místě se umístil iPhone s operačním systémem iOS 11, neboť si vysloužil 1930 bodů za 3 hodiny a 13 minut. Jak zjistím kondici baterie? Nejprve otevřete aplikaci telefonu na našem zařízení. Jakmile jsme uvnitř, musíme zadat tento kód: * # * # * # * # 4636". Na obrazovce telefonu se poté otevře nabídka s řadou možností. Z těch, které se objevují na obrazovce, ten, který nás zajímá, je „Informace o baterii“.

Jak zobrazit kondici baterie?

Nejrychlejší a nejjednodušší možný způsob je zkontrolovat odhadovaný stav baterie v Nastavení. Zadejte Nastavení> Baterie a zkontrolujte její stav. Výkon je normální: Vaše baterie v současné době podporuje maximální možný výkon zařízení. Kde zjistím kondici baterie? Přejděte do Nastavení -> Baterie a zapněte volbu Stav baterie. Tato volba vám ve stavovém řádku vašeho iPadu zobrazí zbývající procenta energie. V nastavení najdete i zobrazení informací o využití baterie. Snadno si tak uděláte obrázek o tom, jak svůj tablet využíváte, a které procesy spotřebovávají nejvíce energie.

Co noveho umí iPhone 13 pro?

Jednou z největších změn, kterou mezigeneračně Apple do nového telefonu přidal, je vylepšený fotoaparát. Ten nabízí hned dvě novinky a spoustu dalších vylepšení. Zcela nově je zde Makro režim a teleobjektiv, který nabízí místo dvoj, rovnou trojnásobný zoom.

By Edna Bollen

Jak zvysit vydrz baterie Apple Watch? :: Jak dlouho vydrží baterie v mobilu?
Užitečné odkazy