Domovská stránka > C > Co Je Nové V Ios 15?

Co je nové v iOS 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích.

Přečtěte si více

Kdy vyjde iPhone 15?

Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata. Jak dlouho bude podporovan iPhone 7? Jako příklad můžeme použít pět let starý Apple iPhone 7 (2016), který stále nabízí možnost stáhnout si nejnovější balíček aktualizace, tedy konkrétně iOS 15. Pro srovnání, telefon s operačním systémem Android z roku 2018 již nenabízí možnost upgradu a tak není žádná možnost instalovat novější verzi.

Co znamená konec podpory iOS?

Pokud tyto iPhony opravdu nebudou podporovány, znamená to, že iOS 16 bude k využití všech svých funkcí potřebovat alespoň procesor Apple A10, který se poprvé objevil až v iPhonu 7. To ale neznamená, že podpora těchto starších přístrojů zcela skončí, v otázce bezpečnostních updatů by měl jablečný gigant pokračovat. Pokud jde o to, kdy vyšel iphone 6 s? iPhone 6S, nástupce iPhonu 6, byl představen 9. září 2015 společně s modelem iPhone 6S Plus.

Kdy vyjde iPhone se 2022?

Dostupnost novinky Apple přislíbil již na 18. března ve verzi s 64, 128 a 256GB úložištěm s velmi přívětivou cenou startující na 429 amerických dolarech, v přepočtu tedy (prozatím ještě neoficiálně) 13 tisíc korun. Také, kdy vyjde iphone se 3? Předpokládaný termín, kdy vyjde iPhone SE 3 již známe také.

Podle uniklých informací od leakerů, jiných zdrojů a pravděpodobnosti na základě zkušeností z minulých let se očekává, že představení iPhone SE 3 proběhne v dubnu 2022. Mělo by k tomu dojít pravděpodobně v první polovině.

Můžete se také zeptat, jak dlouho vydrží iphone se 2020?

Model iPhoneŽivotnost baterie (hod:min) streamované videoKapacita baterie (mAh)
iPhone SE (2020)7:121 821 mAH
iPhone Xr12:242 942 mAH
iPhone X10:492 716 mAH
iPhone Xs10:122 658 mAH
Jak aktualizovat iPhone 6? Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Lidé se také ptají, jak aktualizovat iphone 6 na ios 13?

Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat.

By Mirth Fruchey

Kdy vychazi iPhone? :: Jak dlouho trva podpora iPhone?
Užitečné odkazy