Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Starší Verzi Aplikace Ios?

Jak nainstalovat starší verzi aplikace iOS?

More videos on YouTube

  1. Otevřete App Store a pak klepněte na tlačítko Zakoupeno.
  2. Vyhledejte požadovanou aplikaci.
  3. Stačí klepnout na tuto ikonu a chvíli počkat.
  4. Po uplynutí nějaké doby se zobrazí upozornění, že aplikace nelze nainstalovat, protože nefunguje s verzí systému iOS, kterou má vaše zařízení.

Přečtěte si více

Jak stáhnout iOS 12?

Jak nainstalovat iOS 12

  1. Přímo na svém iPhonu nebo iPadu (v Safari) otevřete tento odkaz.
  2. Klikněte na Download a poté na Povolit.
  3. V pravém horním rohu zvolte Instalovat (Pokud vlastníte i Apple Watch, nezapomeňte vybrat iOS), poté opět Instalovat a ještě jednou potvrďte.
  4. Restartuje zařízení
Proč nejde aktualizovat iOS? Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Jak aktualizovat iOS na Starém iPadu?

Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.
Jak stáhnout starší verzí iPhone se? Pokud vlastníte starý iPhone a nemůžete si stáhnout některé aplikace, které dříve bylo možno stáhnout, tak to zkuste znovu. AppStore vám totiž nabídne ke stažení starší verzi aplikace než je ta aktuální. Tedy tu, která byla poslední kompatibilní s vaším systémem a zařízením.

Jak se vrátit na předchozí verzí iOS?

Fotogalerie. Jakmile se bude váš iPhone nacházet v DFU režimu, tak na Macu podržte klávesu Option (u starších klávesnic Alt a v případě Windows klávesu Shift) a společně s ní klikněte na tlačítko Obnovit iPhone… Poté se vám otevře okno, kde už jen stačí rozkliknout IPSW soubor, který jste si stáhli v první části. Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 13? Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat.

Jak aktualizovat iPad na iOS 12?

Bezdrátová aktualizace iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Aktualizace softwaru. Pokud dostanete na výběr ze dvou různých aktualizací, vyberte tu, kterou chcete nainstalovat. Klepněte na Nainstalovat.
Jak aktualizovat iOS 12.5 5? Společnost Apple dnes vydala aktualizaci iOS 12.5.5 pro starší iPhony a iPady, na kterých nelze spustit aktuální verzi iOS. Aktualizaci lze stáhnout v aplikaci Nastavení, klepněte na Obecné a vyberte možnost Aktualizace softwaru.

Jak dlouho trva Aktualizace iOS 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

By Bette-Ann

Jak nainstalovat iOS 14? :: Jak aktualizovat iPad 1?
Užitečné odkazy