Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Ios Beta?

Jak nainstalovat iOS beta?

Jak na iPhone nainstalovat iOS 15 public beta

  1. Přejděte na webou stránku Apple Beta Sofware Program a přihlaste se pod svým Apple ID.
  2. V seznamu vyberte iOS.
  3. Na další stránce klikněte na “enroll your iOS device“
  4. Stáhněte instalační profil kliknutím na tlačítko “Download profile“
  5. Povolte stažení souboru z webové stránky.

Přečtěte si více

Jak si nastavit iOS 14?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky. Jak nahrát software do iPhone? Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 13?

Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat. Proč nejde aktualizovat iOS? Zařízení s iOS můžete spustit do režimu zotavení a potom ho obnovit pomocí počítače. V těchto situacích možná budete muset obnovit zařízení pomocí režimu zotavení: Počítač nedokáže zařízení rozpoznat nebo hlásí, že se zařízení nachází v režimu zotavení.

Jak ziskat iOS 154?

Instalaci iOS 15.4 beta zvládne každý. Jen je nutné si do telefonu vložit instalační profil ze stránek Applu. Pak už probíhá instalace stejně jako u ostré verze. Kdy bude iOS 154? Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Jak aktualizovat IPAD Mini 2?

Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Klepněte na Nastavení, poté zvolte Obecné a Aktualizace softwaru. Klepněte na Stáhnout a instalovat. Pokud se zobrazí výzva, abyste dočasně odebrali nějaké aplikace, protože iOS potřebuje k aktualizaci víc místa, klepněte na Pokračovat. Jak přeinstalovat iPhone? Jít do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Zadejte své heslo a pokračujte podle pokynů až do momentu, kdy si máte vybrat obnovu dat. Pak vyberte možnost Nastavit jako nový iPhone. Odteď je jen na vás, co si na své čisté zařízení nainstalujete.

Podle toho, jak dlouho trva instalace ios 14?

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc. Největší předností je při instalaci nové aktualizace iOS bezesporu rychlost a jednoduchost; jenomže vyvstává i pár (někomu dobře známých) překážek.

By Kopple Sujanti

Jak aktualizovat iPhone 5 na iOS 11? :: Kdy vyjde iOS 16?
Užitečné odkazy