Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Ios 14 Na Iphone 6?

Jak nainstalovat iOS 14 na iPhone 6?

Pak postupujte takhle:

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iOS na iPhone 6?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky. Proč nejde aktualizovat iOS? Zařízení s iOS můžete spustit do režimu zotavení a potom ho obnovit pomocí počítače. V těchto situacích možná budete muset obnovit zařízení pomocí režimu zotavení: Počítač nedokáže zařízení rozpoznat nebo hlásí, že se zařízení nachází v režimu zotavení.

Jak stáhnout iOS 13?

Aktualizace iOS na iPhonu

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.
  2. Zapněte volby Stahovat aktualizace pro iOS a Instalovat aktualizace pro iOS.
Lidé se také ptají, jak si stáhnout ios 13? Chcete-li si nový systém stáhnout, přejděte do Nastavení> Obecné> Aktualizace softwaru. Přestože aktualizace by neměla způsobit ztrátu dat, raději vytvořte bezpečnostní zálohu obsahu vašeho iPhonu. Pomocí iTunes můžete vytvořit kompletní bezpečnostní zálohu, kterou uložíte do iCloud nebo do počítače.

A další otázka, kdy skončí podpora iphone 6?

A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022. Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat iphone přes pocitac? Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.

Jak prerusit aktualizací iPhonu?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci. Kdy bude dalsi Aktualizace iOS? Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Jak aktualizovat Stary iOS?

Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.

By Roarke Ehmer

Kdy vyjde iOS 16? :: Jak nainstalovat iOS 14?
Užitečné odkazy