Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Novejsi Ios?

Jak nainstalovat novejsi iOS?

Stáhněte aktualizaci znova

Po načtení poté sjeďte o kus níže k seznamu aplikací a najděte v něm kolonku s názvem iOS 14 a ikonou nastavení. Na tento řádek poté klepněte a nakonec vyberte možnost Smazat aktualizaci a akci potvrďte. Poté zkuste aktualizaci v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru opět stáhnout.

Přečtěte si více

Kdy vyjde nový iOS 16?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16. Kdy vyjde iPhone 15? Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata.

Lidé se také ptají, jak dlouho bude podporován iphone xs?

iPhoneiPhoneiOSiOS

dlouhoiPhone

Modelová řadaiPhone XS/XS Max
Rok vydání2018
První verzeiOS 12
Poslední verzeiOS 15
20 dalších sloupců A další otázka, kdy skončí podpora iphone 6? A pokud vše půjde hladce, měli bychom mít možnost se na nové vlastnosti iOS 16 podrobně podívat na konci roku 2022.

Jak prerusit aktualizací iPhonu?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci. A další otázka, jak dát iphone 6 do továrního nastavení? Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

Podle toho, jak reinstalovat iphone?

Jít do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Zadejte své heslo a pokračujte podle pokynů až do momentu, kdy si máte vybrat obnovu dat. Pak vyberte možnost Nastavit jako nový iPhone. Odteď je jen na vás, co si na své čisté zařízení nainstalujete. Jak restartovat iPhone 6? Podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne. Pokud zařízení přestalo reagovat, zkuste ho vynuceně restartovat. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout ios přes data?

Návod – Jak povolit stahování aplikací přes mobilní data v iOS 13

  1. Pokud se neobáváte překročení limitu dat, přejděte na položku Nastavení.
  2. Přejeďte dolů a klepněte na položku iTunes a App Store.
  3. Vyhledejte možnost Mobilní data a zvolte Aplikace ke stažení.
  4. Vyberte možnost Vždy povolit.

By Rhoda Croy

Jak nainstalovat iOS 13 na iPhone 5s? :: Jak aktualizovat iphone přes PC?
Užitečné odkazy