Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Iphone Přes Pc?

Jak aktualizovat iphone přes PC?

Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.

Přečtěte si více

Jak zrušit probíhající Aktualizace?

To jednoduše zjistíte v nativní aplikaci Nastavení, kde rozklikněte záložku Obecné, a poté možnost Aktualizace softwaru. Pokud zde zpozorujete, že probíhá stahování aktualizace, tak je nutné deaktivovat připojení k síti. Když to vezmeme v úvahu, jak prehrat software iphone? Připojte telefon k počítači přes USB kabel (Ve Windows zapněte iTunes program) a zmáčkněte dohromady dolní tlačítko hlasitosti a tlačítko vypínání na pravé straně telefonu. Za nějakých 25 sekund se na telefonu zobrazí obrázek iTunes připojení k PC. Na počítači by se hned mělo zobrazit okno a tam dejte “Obnovit“.

Jak aktualizovat iOS 93 5 do 10?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Tak jak aktualizovat ipad mini 2? Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Klepněte na Nastavení, poté zvolte Obecné a Aktualizace softwaru. Klepněte na Stáhnout a instalovat. Pokud se zobrazí výzva, abyste dočasně odebrali nějaké aplikace, protože iOS potřebuje k aktualizaci víc místa, klepněte na Pokračovat.

Co delat kdyz se vám zasekne iPhone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple. Pokud jde o to, jak dlouho trva aktualizace ios 15? Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Jak aktualizovat iPhone 5 na iOS 11?

Dobrou zprávou je, že se nejedná o nic složitého – aktualizace se totiž tváří jakožto klasická aplikace. Stačí tedy přejít do Nastavení -> Obecné -> Úložiště: iPhone, kde poté níže najděte řádek s ikonou nastavení a názvem iOS [verze]. Může se také zeptat, jak dlouho trva aktualizace softwaru iphone? Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

Tak jak aktualizovat ios 93 6?

Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru.

By Jamin

Jak nainstalovat novejsi iOS? :: Jak aktualizovat iPhone přes pocitac?
Užitečné odkazy