Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Iphone Přes Pocitac?

Jak aktualizovat iPhone přes pocitac?

Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.

Přečtěte si více

Co delat kdyz se vám zasekne iPhone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple. Jak prerusit aktualizací iPhonu? Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Jak aktualizovat iOS 13 na iPhone 5s?

Aktualizace iOS na iPhonu

  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.
  2. Zapněte volby Stahovat aktualizace pro iOS a Instalovat aktualizace pro iOS.
Jak aktualizovat iOS 12.5 5? Společnost Apple dnes vydala aktualizaci iOS 12.5.5 pro starší iPhony a iPady, na kterých nelze spustit aktuální verzi iOS. Aktualizaci lze stáhnout v aplikaci Nastavení, klepněte na Obecné a vyberte možnost Aktualizace softwaru.

Jak aktualizovat iOS bez Wi-Fi?

Aktualizujte systém iOS svého iPhonu pomocí iTunes

Software iTunes umožňuje aktualizovat iPhone bez wifi. Nejprve se musíte ujistit, že jste zálohovali svá data, abyste zajistili, že během procesu aktualizace systému nebude nic ztraceno.
Jak zprovoznit iPhone 4?

1.Zadejte PIN kód:

  1. Stiskněte Odemknout.
  2. Zadejte PIN kód a stiskněte OK.
  3. Přejeďte prstem po displeji směrem doprava.
  4. Pokud je SIM karta odmítnuta:
  5. Kontaktujte příslušného prodejce nebo operátora.

Jak dlouho trva Aktualizace softwaru iPhone?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Nejpoužívanějším způsobem pro instalaci aktualizací v systému iOS je OTA stažení (zkrátka bezdrátově, rovnou z telefonu na pár kliknutí). Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Když to vezmeme v úvahu, jak si stáhnout ios 13? Chcete-li si nový systém stáhnout, přejděte do Nastavení> Obecné> Aktualizace softwaru. Přestože aktualizace by neměla způsobit ztrátu dat, raději vytvořte bezpečnostní zálohu obsahu vašeho iPhonu. Pomocí iTunes můžete vytvořit kompletní bezpečnostní zálohu, kterou uložíte do iCloud nebo do počítače.

Jak stáhnout iOS 13?

Nyní se přesuňte do Nastavení, kde rozklikněte kolonku Obecné a sjeďte úplně dolů, kde poté otevřete možnost Profily. Zobrazí se vám stažený profil iOS 13 & iPadOS 13 Beta Software, který rozklikněte. Poté klikněte vpravo nahoře na tlačítko Instalovat, zadejte kód, a poté opět klikněte na Instalovat.

By Pudens

Jak aktualizovat iphone přes PC? :: Jak aktualizovat iOS 93 5 do 10?
Užitečné odkazy