Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Přes Itunes?

Jak aktualizovat přes iTunes?

Vyhledání aktualizací pro iTunes na stránce Stáhnout iTunes

Nastavení automatického vyhledávání nových verzí iTunes každý týden: Použijte příkaz Úpravy > Předvolby, klikněte na Pokročilé a zaškrtněte políčko „Automaticky ověřovat nové aktualizace softwaru“.

Přečtěte si více

Jak stáhnout iTunes na Windows 10?

Stáhněte si nejnovější podporovanou verzi iTunes pro PC

Stáhněte si iTunes z webu Apple a potom si kliknutím na Stáhnout stáhněte instalátor iTunes. Až se zobrazí dotaz, vyberte Uložit (nikoli Otevřít). Pokud máte Windows 10, můžete si nejnovější verzi iTunes stáhnout z Microsoft Storu.
Jak funguje iTunes na Windows? Pomocí iTunes pro Windows můžete zálohovat nebo aktualizovat iPhone, iPad nebo iPod touch a taky synchronizovat obsah počítače se zařízením. Můžete taky používat iCloud pro Windows, se kterým se dostanete k fotkám, kontaktům, kalendářům, souborům a dalšímu obsahu ze všech zařízení.

Co je to iTunes?

S iTunes můžete provádět následující akce: Uspořádávat a přehrávat hudbu a videa. Přehrávat a stahovat neomezený počet skladeb ze služby Apple Music (vyžaduje předplatné) Vyhledávat hudbu, filmy, televizní pořady, audioknihy, bezplatné podcasty a další obsah v iTunes Storu. A další otázka, co delat kdyz se nechce aktualizovat iphone? Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS?

iOS 14 nejde nainstalovat: 5 tipů co dělat, když iPhone nelze aktualizovat na iOS 14

  1. Restart zařízení
  2. Resetujte nastavení sítě
  3. Zkontrolujte místo v úložišti.
  4. Stáhněte aktualizaci znova.
A další otázka, kde najdu itunes? Tu najdete v umístění Uživatel > Hudba > iTunes > iTunes Media. Pokud v tomto umístění složku iTunes Media nevidíte, najděte ji takhle: Otevřete iTunes. Na řádku nabídek nahoře v okně iTunes vyberte Úpravy > Předvolby.

Jak se stahuje z iTunes?

V aplikaci iTunes na PC vyberte z místní nabídky vlevo nahoře volbu Hudba a pak klikněte na tlačítko Knihovna. Hudbu do knihovny iTunes v počítači můžete stáhnout jedním z následujících způsobů: Klikněte na tlačítko Stáhnout z iCloudu u dané položky. Proč mi nejde spustit iTunes? Aktualizujte na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS, macOS, tvOS, watchOS nebo softwaru v zařízení jiného výrobce než Apple. Pak se zkuste znova připojit.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje itunes?

V iTunes Store je možnost zakoupit veškerá alba a videoklipy okamžitě, nebo také uskutečnit předobjednávku. Pokud uskutečníte takzvaný Pre-Order nákup, strhnou se z vašeho účtu okamžitě peníze, ale album se nestáhne.

By Bunch

Jak připojit iPhone k iTunes na PC? :: Kdy vyjde nový iOS 16?
Užitečné odkazy