Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Iphone Přes Macbook?

Jak aktualizovat iPhone přes Macbook?

Aktualizace zařízení pomocí počítače

  1. Na Macu s macOS Catalina 10.15 otevřete Finder, na Macu s macOS Mojave 10.14 a starším nebo na PC otevřete aplikaci iTunes.
  2. ujistěte se, že je počítač připojený k internetové síti.
  3. skrze patřičný kabel a popřípadě redukci připojte iOS zařízení k počítači a vyhledejte ho v něm.

Přečtěte si více

Jak aktualizovat iOS 93 5 do 10?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Jak aktualizovat přes iTunes? Vyhledání aktualizací pro iTunes na stránce Stáhnout iTunes

Nastavení automatického vyhledávání nových verzí iTunes každý týden: Použijte příkaz Úpravy > Předvolby, klikněte na Pokročilé a zaškrtněte políčko „Automaticky ověřovat nové aktualizace softwaru“.

Můžete se také zeptat, jak zrušit probíhající aktualizace?

To jednoduše zjistíte v nativní aplikaci Nastavení, kde rozklikněte záložku Obecné, a poté možnost Aktualizace softwaru. Pokud zde zpozorujete, že probíhá stahování aktualizace, tak je nutné deaktivovat připojení k síti. Jak prehrat software iPhone? Připojte telefon k počítači přes USB kabel (Ve Windows zapněte iTunes program) a zmáčkněte dohromady dolní tlačítko hlasitosti a tlačítko vypínání na pravé straně telefonu. Za nějakých 25 sekund se na telefonu zobrazí obrázek iTunes připojení k PC. Na počítači by se hned mělo zobrazit okno a tam dejte “Obnovit“.

Také, jak zrušit aktualizace?

Jak a proč zakázat automatické aktualizace u Androidu?

  1. Otevřete obchod Google Play.
  2. Klikněte na ikonu „hamburgerového“ menu.
  3. Zde zvolte položku Nastavení.
  4. Dále klepněte na Automatické aktualizace.
  5. Pro deaktivaci automatických aktualizací aplikací klepněte na Neaktualizovat aplikace automaticky.
Co delat kdyz se vám zasekne iPhone? Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

Jak preinstalovat iPhone 6?

Instalace přes telefon

Instalaci nové softwarové aktualizace systému iOS provedete přes iPhone v aplikaci Nastavení, kde stačí navštívit sekci Obecné a poté Aktualizace softwaru. V této podsekci následně dostupný update naleznete a následně si jej můžete nainstalovat.
Také, co dělat když se mi zablokuje iphone? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Podle toho, jak si nastavit nový ios?

Nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.

By Bendite

Jak aktualizovat iOS 14 na iPhone 6? :: Jak aktualizovat iPad 2 na iOS 10?
Užitečné odkazy