Domovská stránka > J > Jak Namluvit Audioknihy?

Jak namluvit audioknihy?

Pokud byste se i vy chtěli do procesu vytváření audioknih zapojit, není nic jednoduššího, než se o to sám doma pokusit. Pro dobrou nahrávku vám stačí lepší mikrofon k počítači a kterýkoliv stříhací program zdarma, například Audacity.

Přečtěte si více

Také, co to je audio kniha?

Audioknihy neboli zvukové knihy, mluvící knihy, audiobooks, atd. patří mezi auditivní dokumenty, které ke zpracování, resp. vnímání textu využívají sluch čtenáře (též „mluvené slovo“). Na čem poslouchat audio knihy? Pro přehrávání audioknih v MP3 (či jiných audio formátech) používám aplikaci Smart AudioBook Player. Knihy na zařízení i SD kartě či zvolené podsložce si aplikace sama najde a zobrazí v přehledné knihovně. Přehrávač je jednoduchý a snadno ovladatelný (přetáčení, skok vpřed i zpět po 10ti či 30ti sekundách).

Můžete se také zeptat, kam ukladat audioknihy?

Audioknihy se automaticky ukládají do paměti telefonu, ale telefony s OS Android mají možnost ukládat na vloženou SD kartu – tuto možnost si můžete zvolit ve stejném Nastavení. Jak vzniká audiokniha? Stejně jako ve filmech i v audioknihách mají své místo zvukové efekty. Atmosférické zvuky, pozadí bitvy, šumění vody. Jedna z nejdůležitějších součástí vzniku audioknihy, která zahrnuje definitivní mix a zvukovou podobu audioknihy.

Jak funguje Audiotéka?

Audioteka dává možnost audioknihy vyzkoušet. Poznejte hlas interpreta a ověřte si, že vás jeho přednes vtáhne do děje, než se rozhodnete audioknihu zakoupit. Poskytujeme k poslechu až 50 minut zdarma (10 % délky audioknihy) u většiny našich audioknih! Jak poslouchat Audioteku na PC? Jestli chcete poslouchat audioknihy na klasickém CD přehrávači, audioknihy musíte vypálit na CD. K tomu můžete použít program, jako je například Windows Media Player. Stačí spustit program, stisknout tlačítko „Vypálit“, zvolit možnost „Zvukový disk CD“ a vložit prázdné CD.

Lidé se také ptají, jak vypada audiokniha?

Můžeme rozlišit dva druhy audioknih – zkrácené a nezkrácené. Nezkrácené jsou doslovně načtené knihy bez jakýchkoli zásahů, zatímco ty zkrácené mají text upravený. Obvykle je důvodem snížení výrobních nákladů a zároveň i menší časová a finanční náročnost na straně kupujícího. Jak zrusit clenstvi Audiotéka? 2.4. V rámci registrace se Uživatel vyjadřuje, zda souhlasí se zasíláním obchodních sdělení zaslaných Prodávajícím na elektronickou adresu zadanou Uživatelem při registraci. Toto nastavení může Uživatel kdykoli zrušit v nastavení svého uživatelského účtu nebo e-mailem na adresu [email protected].

A další otázka, jak poslouchat audioknihy v mobilu?

Obrázek 1: V knihovně přejděte do sekce audioknihy. Obrázek 2: Vyberte si audioknihu, kterou chcete poslouchat nebo stáhnout. Po výběru audioknihy se objeví přehrávač, v němž můžete audioknihu buď rovnou spustit, nebo stáhnout. Jakoukoliv audioknihu si můžete buď poslechnout přímo v prohlížeči, nebo stáhnout.

By Strain Urwin

Kdo namluvil audioknihy? :: V jakém formátu ukládat videa?
Užitečné odkazy