Domovská stránka > C > Co Je Pod Vodou?

Co je pod vodou?

Obsah filmu Pod vodou

Skupina vědců pracujících 11 kilometrů pod hladinou oceánu v podmořské laboratoři se snaží po ničivém zemětřesení dostat do bezpečí. Temnota neprozkoumaného mořského dna ale není to jediné, čeho se musí obávat… Něco tam na ně v hlubině číhá.

Přečtěte si více

Jak se nabíjí Albi Tuzka?

Jak Albi tužka vypadá? Tužky jsou nabíjecí pomocí kabelu do sítě. Obě tak mají na svém boku konektor pro zapojení a nabíjení. Po úplném nabití nám fungovala tužka cca 2 týdny při používání cca 20 minut denně. Jak Sparovat Albi tužku s Globusem? Otevři tu druhou a klikni vlevo dole na to první kolečko. Tím se přepínají knížky mezi sebou. Pokud ti to nepůjde, budeš si muset stáhnout soubor.

Můžete se také zeptat, jak poznam že je albi tuzka nabitá?

V krabici naleznete kromě elektronické tužky další drobné příslušenství. To nejzásadnější je napájecí adaptér do zásuvky a mini USB kabel. Tužka má v sobě ukrytou baterii, kterou nelze vyjmout. Po nabití se roszvítí modré diody. Jak se vypíná Albi tužka? Na stránkách Albi jsme našli, že je na tužce je dírka, do které se strčí špendlík a tím se to celé zresetuje. Opravdu to pomohlo a od té doby tužka jede zase bez problémů.

Jak reklamovat Albi tužku?

O reklamaci nás nejdříve informujte mailem ([email protected]) nebo telefonicky (+420 730 800 720) - poradíme vám, jak postupovat dále. Jak aktualizovat Albi tužku? Postup při aktualizaci Albi tužky:

1) Stáhněte a uložte si do počítače z webových stránek http://www.kouzelnecteni.cz/ stahnout-audio-soubor/ aktualizační soubor: AKTUALIZACE ALBI TUŽKY 2) Připojte Elektronickou Albi tužku kabelem k počítači. 3) Zkopírujte si všechny audio soubory (. bnl, . mp3 i .

A další otázka, kdy koupit albi tužku?

Troufám si tedy tvrdit, že Albi tužka je vhodná i pro menší děti. Ale musí se tomu přizpůsobit knížka, která děti bude bavit a bude pro ně lehce pochopitelná. Samozřejmě dítě ve věku 18. měsíců nebude pravděpodobně rozumět kvízům, ale přehrání zvuků či písniček většinou zvládne a to pro začátek určitě stačí a zabaví. Jak fungují věci kolem nás? Vědecké kladivo: Jak fungují věci kolem nás - Martin Rota (2021, pevná) Knižní zpracování nejzajímavějších dílů ze známého stejnojmenného YouTube kanálu Martina Roty. Věnuje se především běžným jevům, které jsou pro nás přirozené, a přesto je málokdo umí jednoduše objasnit.

Jak funguje Albi globus?

Pomocí Albi tužky z Kouzelného čtení můžete interaktivní glóbus rozmluvit a dozvíte se mnoho užitečných a zajímavých informací o téměř 200 zemích světa. Dozvíte se o nich důležitá fakta, hlavní města, něco o dané populaci, politické geografii, můžete si poslechnout hymnu všech států a spoustu dalších informací.

By Reis Letscher

Co se dělá na OnlyFans? :: Jak to funguje Svojtka?
Užitečné odkazy