Domovská stránka > J > Jak To Funguje Svojtka?

Jak to funguje Svojtka?

Díky více než sedmdesáti odklápěcím okénkům můžeš prozkoumat vnitřky nejrůznějších strojů a zařízení. Nakoukni do dopravních prostředků pohybujících se po silnici, na kolejích, po vodě i ve vzduchu, stejně tak můžeš nakouknout do různých domácích spotřebičů a zjistit, jak funguje domácnost i celý dům.

Přečtěte si více

Jak to funguje knizka?

Na špičce tužky jsou dvě infračervené LED diody a CCD nebo CMOS obrazový snímač, jako je v digitálním fotoaparátu nebo v počítačové myši. Pomocí LED diod a obrazového snímače se přečte OID kód vytištěný na obrázku. Procesor zjistí údaje z kódu a poté začne přehrávat odpovídající zvukovou stopu. Také, jak to funguje v přírodě? Jak to funguje v přírodě je úžasná dětská kniha velkého formátu, která děti seznamuje s přírodou a počasím ve světě. Stránky vyrobené z tvrdého papíru neponičí ani časté čtení a manipulování s knížkou.

Jak věci fungují Podívej se pod obrázek?

Podívej se do svého těla

Chytrá okénková knížka, která se pro svou oblibu dočkala několika dotisků, nechá děti nahlédnout do útrob lidského těla. Knížka je vhodná pro děti od tří let, kterým srozumitelně vysvětluje základy fungování lidského těla.
Jak to funguje na Zemi? Kniha obsahuje rozsáhlou sbírku vědomostí, které žádné dítě neodolá. Je základní dětskou příručkou a neměla by chybět v žádné domácnosti. Tato skvělá encyklopedie shrnuje základní informace o celém světě. Naleznete zde přes 1000 ilustrací a fotografií vztahujících se k jednotlivým tématům.

Co se deje pod vodou Svojtka?

Jednou z takových je i okénková publikace Co se děje pod vodou, kterou vydalo Nakladatelství Svojtka. Kniha vznikla na motivy populární knihy z nakladatelství Usborne a obsahuje více než 80 okének různých tvarů a velikostí, kde se děti dozví jak vypadá svět pod vodou. Nechybí ani různé zajímavosti z této oblasti. Jak funguje kouzelné čtení? JAK Kouzelné čtení FUNGUJE? Je to velmi jednoduché, elektronická tužka slouží jako čtečka speciálního kódu, který je ukryt přímo na stránkách knih. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba.

Jak dlouho se nabíjí Albi tužka?

Výhodou je také to, že k tužce můžete připojit sluchátka. K tužce dostane i praktický stojánek a nabíječku s USB kabelem (nabíjení trvá cca. 4 hodiny a tužka vám vydrží fungovat 4-8 hodin). Tužka má ideální tvar a dobře se drží i v malé ručce. A další otázka, jak zprovoznit albi tužku? nahrajte si nový zvukový soubor do tužky pomocí následujícího návodu.

  1. KROK 1. Klikněte na záložku. SOUBORY. KE STAŽENÍ.
  2. KROK 2. Najděte si požadovaný audio soubor a uložte jej. do počítače.
  3. KROK 3. Připojte k počítači Albi tužku. pomocí USB kabelu. Tužka.
  4. Krok 4. Do kořenového (hlavního) adresáře zkopírujte stažený audio soubor.

Jak věci fungují?

Jak fungují věci kolem nás - Vědecké kladivo - Martin Rota

Kniha, Edika, 2021, Martin Rota Knižní zpracování nejzajímavějších dílů ze známého stejnojmenného youtube kanálu Martina Roty. Věnuje se především běžným jevům, které jsou pro nás přirozené, a přesto je málokdo umí jednoduše objasnit.

By Shotton

Co je pod vodou? :: Jak vynutit ukončení Mac?
Užitečné odkazy