Domovská stránka > C > Co Znamená Rezervovano?

Co znamená Rezervovano?

Nemovitost se rezervuje na základě uzavřené rezervační smlouvy, ve které jsou stanoveny podstatné podmínky prodeje a jakým způsobem kupující složí rezervační zálohu. Dokud není uzavřena rezervační smlouva a složena rezervační záloha, realitní makléři dále inzerují nemovitost a organizují prohlídky.

Přečtěte si více

Co znamená kdyz je nekdo Rezervovany?

Rezervovaní: Rezervovaní lidé jsou emocionálně stabilní, ale nejsou otevření ani neurotičtí. Co je to ostýchavý? Ostýchavý člověk si raději všechno desetkrát rozmyslí, než něco udělá, aby se neztrapnil. Proto činí důležitá životní rozhodnutí racionálněji než ostatní. Jiní vás mají za kamaráda. Pokud není tato vlastnost extrémní, jevíte se okolí jako spolehlivý, nesebestředný partner, kterého se jim vyplatí blíže poznat.

Co znamená zdrženlivý?

Zdrženlivost je vyjádřením činu (z)držet se, zadržet, udržet se, mírnit se. Pojem zdrženlivosti předpokládá velkou vůli a schopnost sebeovládání. Může se také zeptat, co je to impulzivní? Impulzivní – jednající podle podnětů, bez jejich dostatečné kontroly.

Co je to bázlivý?

bázlivý příd. podléhající strachu, naplněný bázní; bojácný, ustrašený, lekavý, nestatečný, nesmělý (op. Co znamená slovo rigidní? V běžné řeči vyjadřuje rigidita přísnost, strohost v jednání, neúprosné vymáhání pravidel, případně i neschopnost přizpůsobit se změnám a jistý formalismus. Rigidní přitom nemusí znamenat stálý; naopak lidé, kteří trvají na svých rozhodnutích, i když se zřetelně neosvědčila, často tato rozhodnutí stejně libovolně mění.

Tak co znamená slovo nerudný?

Přídavné jméno nerudný ve významu mrzutý, nevlídný, nevrlý vzniklo ze staročeského nerodný, které mělo význam zarputilý a které pocházelo od slovesa nerodit znamenajícího nechtít, nedbat. Co znamená nesměly? Nesmělost není nic jiného než iracionální strach z toho, že druzí, neznámí lidé, člověka odmítnou nebo poníží.

Když to vezmeme v úvahu, co je to lhostejnost?

Nezáleží na tom , je to lhostejné . Je k ní lhostejný . mít hroší kůži být netečný , nevšímavý , lhostejný vůči kritice , domluvám ap . mít hroší kůži být otrlý , necitlivý , otupělý až cynický , lhostejný ke kritice na vlastní osobu ap .

By Tarrel Rondeau

Co znamená Vznetlivy? :: Jak se zbavit strachu Jelínek?
Užitečné odkazy