Domovská stránka > C > Co Je Zkratka Zn?

Co je zkratka zn?

Zkratka ZN, Zn, zn. apod., tedy spojení písmen Z a N, může označovat: zinek – značka chemického prvku. Znojmo – dřívější označení okresu na SPZ.

Přečtěte si více

Jak funguje saponát?

Mýdla a saponáty jsou čistící prostředky a patří mezi tzv. detergenty. Jejich přítomnost způsobuje snížení povrchového napětí vody a usnadňuje smáčení povrchů různých materiálů. Tím dochází k rozptýlení nečistot a jejich snadnějšímu odstranění z povrchu materiálu. Kde se vyrábí JAR? Mycí prostředek Jar se vyrábí v Rakovníku, zdejší Rakona patří mezi deset největších továren Procter & Gamble ze všech 140 po celém světě.

A další otázka, co je titul paeddr?

Doktor pedagogiky (z lat. paedagogiae doctor, ve zkratce PaedDr. před jménem) je akademický titul, který byl dříve udílen v tehdejším Československu absolventům pedagogických fakult a fakult tělesné výchovy a sportu. Také, co je magisterské studium? magisterského studia (nejedná se o pomaturitní studium), standardní délka studia je 2 až 3 roky (podle zvoleného studijního programu), úspěšní absolventi získají po vykonání státní zkoušky titul „magistr“ (ve zkratce „Mgr. “) nebo „inženýr“ („Ing. “), uváděný před jménem.

Co je Master of Arts?

Artium Magister někdy též ve zkratce A.M. či AM) je titul magisterského stupně (master's degree) typický pro anglosaský svět. Udílen je ve světě na celé řadě univerzit či vysokých škol. Master of Arts obvykle stojí v určitém kontrastu s titulem Master of Science. Co znamená titul PhD za jménem? Zkratku PhD, latinsky Philosophiae Doctor, můžeme do češtiny přeložit jako doktor filozofie. Titul PhD nahradil dříve užívané tituly CSc. a Dr. a v dnešní době je hojně zastoupený.

Co znamená titul doc?

Docent je vědecko-pedagogická (nebo umělecko-pedagogická) hodnost vysokoškolského pedagoga vyšší než odborný asistent a nižší než profesor. Slovo pochází původně z latinského docere – vyučovat . Dle úzu se zpravidla užívá obecná zkratka doc. Co znamená titul Ing? Inženýr (z franc. ingénieur, původně z lat. ingeniator, přechýlená podoba inženýrka) je akademický titul absolventa vysoké školy v magisterském studijním programu v oblasti technických věd a technologií, ekonomie, zemědělství, lesnictví nebo vojenství.

Když to vezmeme v úvahu, co znamená zkratka f?

f je označení pro frekvenci; f je označení pro součinitel smykového tření; f je označení pro ohniskovou vzdálenost; f je označení pro kvantové stavy s orbitálním momentem hybnosti (resp.

By Josey

Co je to ADSL internet? :: Co znamená slovo ad?
Užitečné odkazy