Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Vám Nenabiji Iphone?

Co delat kdyz vám Nenabiji iPhone?

Postupujte takhle:

  1. Odstraňte všechny nečistoty z nabíjecího portu na spodní straně zařízení.
  2. Restartujte iPhone nebo iPod touch.
  3. Zkuste jiný USB kabel nebo nabíječku.
  4. Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi iOS.
  5. Kontaktujte podporu Apple a domluvte si servis.

Přečtěte si více

Jak vypnout telefon natvrdo?

Tlacitkem na boku urcite tam je. Zmacknout chvilku podrzet a naskoci tablka kde je napsano vypnout. Může se také zeptat, jak vypnout telefon samsung a52? Současným stisknutím pořídíte snímek obrazovky. Současným stisknutím a podržením vypnete zařízení.

Jak nouzově vypnout telefon?

1 Stiskněte tlačítko na Zapnutí telefonu a zvolte Restartování. 2 Vyčkejte, než se telefon vypne. Jakmile se na displeji objeví logo Samsung, stisknete tlačítko na snížení hlasitosti a držte ho do té doby, než se telefon zapne a v levém rohu se objeví nápis Nouzový režim. A další otázka, jak vypnout telefon? V případě, že chcete telefon vypnout nebo restartovat pouze tradičním způsobem, musíte provést následující: Chcete -li zahájit postup, je třeba na několik sekund stisknout tlačítko „Napájení“ spolu s tlačítkem pro snížení hlasitosti.

Proč nefunguje mobil?

Jednou z nejběžnějších příčin, proč vám nejde zapnout mobil, bývá, že se baterie zařízení vybila pod běžnou úroveň. Svůj smartphone proto nejprve připojte na nabíječku, kde jej nechte jednu až dvě hodiny. Teprve poté se jej pokuste zapnout. K tomuto problému nejčastěji dochází, pokud necháte svůj telefon zcela vybít. Jak zprovoznit mobil? Důležité: Pokud původní zařízení nemáte, budete k obnovení některých dat potřebovat účet Google a heslo.

  1. Zapněte nové zařízení.
  2. Klepněte na Začít.
  3. Pokud chcete zařízení nastavit bez starého zařízení, postupujte podle pokynů.
  4. Až k tomu budete vyzváni, přihlaste se k účtu Google.

Jak zapnout Huawei bez tlacitka?

Ladění USB pro zapnutí mobilu bez tlačítka

Současně s připojením terminálu k počítači musíte podržet tlačítko pro snížení hlasitosti. Tímto způsobem by se rozsvítila obrazovka vašeho smartphonu. V případě, že tato metoda nefunguje, můžete zkusit stisknout tlačítko hlasitosti současně s domovským tlačítkem.
Jak zapnout telefon Samsung? Jak zapnout a vypnout telefon

  1. Zapněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Odemkněte telefon: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje. SIM kartu odblokujete zadáním kódu PUK.
  3. Vypněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.

Jak restartovat tablet bez tlacitka?

Chcete-li zařízení zapnout, stiskněte a podržte tlačítko zapnutí /vypnutí. Druhou metodou je stisknutí a podržení tlačítek redukce zvuku + zapnuto /vypnuto, dokud se počítač restartuje.

By Rita Doro

Jak zapnout YouTube titulky? :: Co dělat když mi nejde zapnout mobil Xiaomi?
Užitečné odkazy