Domovská stránka > J > Jak Funguje Blacklist?

Jak funguje blacklist?

Blacklist (černá listina) nebo též blocklist je v informatice označení pro seznamy obsahující něco zakázaného. K opačnému účelu, tedy k vytvoření seznamu entit, kterým má být něco (automaticky) povoleno, je používán whitelist.

Přečtěte si více

Jak najít černá listina v telefonu?

Nejprve otevřete aplikaci Telefon na ploše.

  1. Klikněte na tři tečky.
  2. Objeví se menu, ve kterém musíte vybrat položku „Blokováno“ (může se to nazývat „Filtr hrozeb“).
  3. Tím se otevře sekce s čísly přidanými do černé listiny.
  4. Chcete-li číslo odemknout, klepněte na něj a vyberte „Přidat do seznamu bílé“ (nebo „Odblokovat“).
Co je černá listina? Černá listina může být: Sankční seznam lidí, zemí nebo jiných subjektů, kterým je třeba se vyhnout nebo jim nedůvěřovat do té míry, že jsou považovány za nepřijatelné pro ty, kteří tvoří tento seznam.

Co znamená přidat kontakt na černou listinu?

O co jde? Jako černou listinu v mobilu můžeme v zásadě označit seznam telefonních čísel, ze kterých nechcete nadále přijímat telefonické hovory. Jestliže tedy chcete blokovat určité telefonní číslo, není nic jednoduššího, než si jej přidat právě do černé listiny v mobilu. Také, jak se dovolat na blokované číslo? Jak provádět skryté hovory z jakéhokoli telefonu

Ale také nám umožní skrýt naši identitu když voláme. Pokud chceme uskutečnit hovor se skrytým telefonním číslem, musíme otevřít aplikaci telefonu a zadejte před telefonní číslo, na které chceme volat * 31 #. Mezi * 31 # a telefonním číslem není mezera.

Podle toho, jak si zablokovat telefonní číslo?

Pokud chcete zablokovat čistě jen telefonní číslo bez kontaktu, postup je jednoduchý:

  1. Otevřeme aplikaci Telefon.
  2. Zde v dolním menu zvolíme položku Historie.
  3. U daného čísla zvolíme modré „i“ v pravé části obrazovky.
  4. Poté sjedeme úplně dolů a klikneme na Zablokovat volajícího.
  5. Volbu potvrdíme tapnutím na Zablokovat kontakt.
Pokud jde o to, co je url blacklist? Toto je seznam nežádoucích externích adres, které by se neměly objevovat v článcích. Položku přidáte pomocí {{/url|_doména_|_popis_}} . Doménu zadávejte bez předpony www., popis je nepovinný, leč alespoň základní by neměl chybět.

Jak poznám že si někdo zablokoval moje telefonní číslo?

V případě, že má jedinec, který si vás zablokoval, aktivní hlasovou schránku, tak se hovor ihned přepne právě do hlasové schránky. Pokud tedy uslyšíte při volání několik pípnutí, a poté se hovor přesune do hlasové schránky, blokováni nejste. Druhá strana vám hovor pouze nezvedá. Když to vezmeme v úvahu, jak poznat zablokované sms? Zpráva je do telefonu vždy doručena a pokud má příjemce nastaveno blokování tvých SMS, tak se mu jen neukáže. Ale z hlediska sítě operátora byla doručena a tudíž tobě se ukáže "doručeno", přestože ji příjemce vůbec neuvidí.

A další otázka, jak nekomu zavolat?

Jste-li kvůli telefonování nervózní, naučte se dýchat. Může se vám to zdát jako banalita, ale ono to doopravdy pomáhá. Jakmile začne vaše nervozita během hovoru stoupat, soustřeďte se na pár nádechů a výdechů. Vědomě dýchejte pomaleji a až do břicha.

By Jew Burnet

Jak blokovat hovory a SMS? :: Jak změnit jméno účtu správce Windows 10?
Užitečné odkazy