Domovská stránka > J > Jak Blokovat Hovory A Sms?

Jak blokovat hovory a SMS?

Jestli váš telefon umí blokovat hovory nebo SMS z vybraných čísel, najdete v návodu. Pro telefony s operačním systémem bývají v nabídce aplikace, které umí filtrovat hovory nebo SMS. Obvykle je najdete pod názvem "call blocker", "blacklist" apod.

Přečtěte si více

Jak obejít blokaci na WhatsApp?

Odblokování kontaktu

  1. Otevřete WhatsApp a klepněte na ikonu Více možností > Nastavení.
  2. Klepněte na Účet > Soukromí > Zablokované kontakty.
  3. Klepněte na kontakt, který chcete odblokovat.
  4. Klepněte na Odblokovat uživatele {jméno kontaktu}.
Jak blokovat SMS zprávy? U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých“ či „Přidat do čísel spamu“.

Jak funguje blokování hovorů?

Po zablokování konkrétního telefonního čísla se vám jeho vlastník nebude moci dovolat, ani vám nebude smět posílat žádné zprávy. Důležité přitom je, že majitel blokovaného čísla o blokování čísla nebude nijak informován. Při pokusu o hovor se signál prostě zastaví a zprávy nebudou zpracovány. Jak blokovat číslo na pevné lince? Blokujte telefonní číslo u poskytovatele pevné linky

  1. Zapnutí blokování čísel: Stiskněte *60 a vytočte 1160 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.
  2. Stiskněte *80 a vytočte 1180 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.

Co se stane když zablokujete volajícího?

Blokování neznámých čísel

Tím zablokujete hovory ze soukromých nebo neidentifikovaných čísel. Hovory z telefonních čísel, která nejsou uložena ve vašich kontaktech, budete přijímat i nadále.
Jak poznám že jsem blokovány? Mezi jeden z používaných postupů patří to, že na kontakt, u kterého máte podezření, že vás zablokoval, zavoláte. Pokud se ve sluchátku ozve jedno dlouhé pípnutí, po kterém bude následovat několik krátkých, tak vás kontakt může mít zablokovaného. Zjistit, zdali vás kontakt blokuje, můžete i pomocí poslání iMessage.

Můžete se také zeptat, jak zjistit jestli byla sms přečtena?

Zapněte Potvrzení o doručení, abyste zjistili, zda byla vaše textová zpráva doručena příjemci. (Tato možnost vám neřekne, zda byla zpráva přečtena.) Na novějších telefonech otevřete aplikaci Zprávy a přejděte na Nastavení > Pokročilý > Získejte zprávy o doručení SMS. Jak volat z jineho čísla? Když chcete volat z jiného čísla, není potřeba kupovat další SIM kartu a vyměňovat ji za původní. Se svým novým číslem z aplikace 2Number můžete začít volat během pár ťuknutí. Nechte si mezinárodní číslo tak dlouho, jak chcete, a přidávejte si do zůstatku tohoto druhého telefonního čísla další minuty a SMS.

Jak odkryt nezname číslo?

U svého telefonního operátora – ten má povinnost vám vyhovět, udělá to ale za poplatek, který činí okolo 500 Kč. Policie ČR – pokud se obtěžování ze strany skrytého čísla stává neúnosné, poznamenejte si datum a čas, kdy vám volalo. Polici ČR pak zdarma od operátorů zjistí toto skryté číslo.

By Cheadle Tedeschi

Co jsou činidla? :: Jak funguje blacklist?
Užitečné odkazy