Domovská stránka > C > Co Se Stane Pokud Se Míček Při Podání Dotkne Sítě?

Co se stane pokud se míček při podání dotkne sítě?

míček při podánídotknepokudpodánípřimíčku

PRAVIDLA STOLNÍHO TENISU
1.Stůl2.1.
6.Správné podání2.6.
7.Správné vrácení míčku2.7.
8.Postup hry2.8.

Přečtěte si více

Kde si zahrát stolní tenis v Praze?

Arena Sparta - Podvinný mlýn, Kovanecká 27, Praha 9, metro B a BUS Českomoravská-5 min pěšky, TRAM 8, 15 a 19 výst. Herna SC ČVUT Juliska, Praha 6, Pod Juliskou 4, Z Dejvické BUS 107,116,147,160 a TRAM 8 do stanice Podbaba. Obchodní akademie, Krupkovo náměstí č. Jakou velikost musí mít podle pravidel Pálka na stolní tenis? 2.3.1 Míček musí být kulatý a mít průměr 40 mm. 2.3.2 Hmotnost míčku je 2,7 g. 2.3.3 Míček je zhotoven z celuloidu nebo z podobné plastické hmoty; je bílý nebo oranžový a matný. 2.4.1 Pálka může mít libovolnou velikost, tvar a váhu, ale musí být plochá a neohebná.

Můžete se také zeptat, jak si vybrat pálku na stolní tenis?

Při výběru hotových pálek se většinou stačí řídit počtem hvězdiček. Čím více hvězdiček má, tím je pálka kvalitnější – lepší a tlustější potahy a často i kvalitnější prkno. Začátečníkům stačí pálky na stolní tenis s 1–3 hvězdičkami, pro pokročilejší jsou ideální se 4–5 hvězdičkami. A další otázka, jak drzet palku na stolní tenis? Co je nejdůležitější?

  1. volný úchop držátka – držátko nesmíš pevně svírat, pálka musí jít z úchopu volně vysunout.
  2. volný úchop i při úderu – to není snadné, stále kontroluj, abys při úderu pálku pevně nesevřel.
  3. lehká pálka (max. 165 g, děti max.
  4. při každém přerušení hry zkontroluj volnost a správnost úchopu.

Jak se počítají body v badmintonu?

Badminton se hraje na dva vítězné sety do 21 bodů. Počítá se vždy po jednom bodu a každý set musí skončit rozdílem minimálně 2 bodů. Pokud hráči získávají vždy střídavě po 1 bodu v každé výměně a stav tak dospěje třeba až do stavu 27:27, pak se nehraje „donekonečna“. Za stavu 29:29 vyhraje set ten hráč, který získá 30. Jaké dřevo na stolní tenis? Pokud na soupeře tlačíte hned po prvním úderu, máte agresivní forehandy a rychlé backhandové topspiny, sáhněte po dřevu OFF+ Klasickým útočníkům zase sedne dřevo OFF. Jestli využíváte topspinové údery z forehandu i backhandu a míčky mají nejen vysokou rychlost, ale i kontrolu, vyberte dřevo OFF-

Jak správně nalepit potah na pálku?

Odstřihněte nežádoucí potah kolem hrany pálky. Opět jemně stlačujte potah loktem, event. válečkem po dobu několika sekund – docílíte tím perfektního přilnutí potahu k prknu. Co je konkávní držátko? konkávní: Rukojeť se ke konci rozšiřuje. anatomický: Rukojeť je vytvarovaná tak, aby dobře padla do dlaně, ve střední části a na konci je proto více vypouklá. pro tužkové držení: Tato rukojeť je oproti předchozím výrazně kratší.

Jak hrát proti Antitopspin?

Pokud otáčení pálky ve hře nezvládáš a nemáš v úderu jistotu, neotáčej pálku v soutěžním zápase. Antitopspin je určen ke hře blízko u stolu, výborně zpomaluje hru a značně mate útočníky na regionální úrovni. S anťákem lze hrát moderní defensivní hru a se silnější měkkou houbou je vhodný i pro universální hru.

By Demaggio Nono

Kdo stvořil Google? :: Co je to stolní tenis?
Užitečné odkazy