Domovská stránka > J > Jak Restartovat Aplikace?

Jak restartovat aplikace?

Další informace vám poskytne výrobce zařízení.

  1. Na většině telefonů stačí stisknout vypínač po dobu asi 30 sekund, nebo dokud se telefon nerestartuje.
  2. Možná bude třeba klepnout na Restartovat .

Přečtěte si více

Proč mi padají aplikace na Androidu?

Problém souvisí se systémovou komponentou nazvanou Android System WebView. Google pro ni prostřednictvím obchodu Google Play vydal zabugovaný update, což mělo u mnoha uživatelů za následek padání aplikací. Co je to TikTok? Co je TikTok? Stručně řečeno je to aplikace, ve které můžete sledovat a publikovat videa. Nejoblíbenější uživatelé mají miliony sledujících, nicméně většinu uživatelů sledují především jejich přátelé. Děti obvykle sledují jak populární hvězdy TikToku, tak i své kamarády.

Jak se mám prihlasit na TikTok?

Jak na to? (Aktualizováno 6.7.2021)

  1. Spusťte aplikaci TikTok.
  2. Dole klepněte na “Přihlásit se”
  3. Nyní se přihlaste telefonem, e-mailem, uživatelským jménem nebo účtem jiné služby.
Kolik let je TikTok? TikTok

TikTok
VývojářByteDance
První vydánízáří 2016
Aktuální verze19.8.3 (10. června 2021)
Operační systémAndroid, iOS
PlatformaAndroid iOS

A další otázka, jak stáhnout aplikaci z us app store?

Po přihlášení nového AppleID na Vás vyskočí volba, že je potřeba před prvním nákupem zadat platební údaje. Zde může být kámen úrazu. Pokud si chcete stáhnout bezplatnou aplikaci, bude Vám stačit zvolit jako platební metodu „None“. Nyní pokračujte do AppStoru, vyhledejte si požadovanou aplikaci a stáhněte si ji. Proč nejde nainstalovat WhatsApp? Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

Jak aktualizovat iOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Může se také zeptat, jak spustit aktualizaci na windows 10? Pokud chcete tuto aktualizaci nainstalovat hned, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou aktualizace k dispozici, nainstalujte je.

Jak spustit aktualizaci Windows 11?

Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 pro vaše zařízení připravený, přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a Zabezpečení > Sužba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

By Busey

Co mám delat kdyz se mi rychle Vybiji iPhone? :: Proč mi nejdou aktualizovat aplikace?
Užitečné odkazy