Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Mozilla Firefox?

Jak stáhnout Mozilla Firefox?

Instalace z Microsoft Storu

  1. Klikněte na ikonu Windows nacházející se na hlavním panelu systému Windows.
  2. Zapište Microsoft Store.
  3. Z výsledků zvolte Microsoft Store.
  4. Do vyhledávacího pole zadejte Firefox a stiskněte klávesu Enter.
  5. Z dostupných aplikací zvolte „Mozilla Firefox“.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat starší verzi Firefox?

Chcete-li se přesto vrátit k předchozí verzi Firefoxu, můžete pomocí odkazů níže navštívit adresář Mozilly starších verzí Firefoxu. Mějte však prosím na paměti, že používání starších verzí může způsobit, že Firefox nebude zcela bezpečný a bude zranitelnější vůči útokům a podvodům. Jaký prohlížeč 2021? Situace na poli webových prohlížečů se v poslední době příliš nezměnila, a tak i v roce 2021 najdeme na trůnu známého krále – Google Chrome. Webový prohlížeč, který slibuje uživatelům rychlé a bezpečné surfování na internetu, naprosto dominuje, ať už ve světě, tak i v Česku.

Jaký prohlížeč pro Windows Vista?

Internet Explorer 9 pro Win Vista 32bit CZ TIP ZDARMA. Co místo Chrome? Chrome nemusí být jediný: tyto tři prohlížeče pro Android jsou daleko lepší

  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.
  • Firefox Klar (Firefox Focus) - Aplikace pro Android 8.7.1.
  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.

Který prohlížeč nejméně zatěžuje procesor?

Microsoft se pochlubil vysokou efektivitou svého internetového prohlížeče Edge. Spotřebovává málo prostředků a díky tomu umožní mobilním zařízením delší výdrž na baterii. Který prohlížeč zabírá nejméně paměti? V testu se dvěma otevřenými stránkami Chrome zabere 730 MB RAM a Safari jen 73 MB. Flotato pak ještě méně a to 63 MB. Při testu s 54 otevřenými stránkami Chrome zabere 15,3 GB a Safari jen 0,6 GB. Pokud používáte jen prohlížeč, tak velká spotřeba RAM patrně není problém.

Jaký prohlížeč do mobilu?

Stručně/vhodné pro. Google Chrome je patrně nejpoužívanější internetový prohlížeč. Ten způsobil ve světě velkou revoluci, díky které na něj začali uživatelé přecházet z ostatních prohlížečů. V internetovém prohlížeči vám nebude chybět nejspíš nic, co můžete potřebovat. Jaký prohlížeč místo seznamu? Podle nás je 5 nejbezpečnějších prohlížečů roku 2021:

  • Google Chrome.
  • Tor.
  • Microsoft Edge.
  • Epic Privacy Browser.
  • Opera.

Jaký prohlížeč pro Windows 7?

Operační systém Windows 7 naštěstí ještě stále podporuje řada hlavních výrobců internetových prohlížečů. Velmi oblíbený je internetový prohlížeč Chrome od firmy Google, nicméně v porovnáních internetových prohlížečů jej překonala Opera. Skvělou volbou je i Firefox.

By Ryun

Jak vytvořit SSL certifikát? :: Co se dává do poznámky pod čarou?
Užitečné odkazy