Domovská stránka > J > Jak Vrátit Starý Vzhled Firefox?

Jak vrátit starý vzhled Firefox?

Stačí jít do nastavení - rozšíření a vzhledy - motivy vzhledu a úplně dole je možnost - vyrobte si vlastní vzhled pomocí Firefox Color. Tato změna vzhledu by měla mít trvalý charakter.

Přečtěte si více

Tak jak zakázat proton?

Pokud s tím ale nemáte problém, do adresního řádku zadejte about:config, odsouhlaste varování a vyhledejte položky nazvané proton, najde to šest záznamů. Na ty, které mají hodnotu true (první čtyři), dvakrát klikněte myší, čímž je změníte na false. Kde jsou uloženy záložky ve Firefoxu? Všechny změny, které ve Firefoxu provedete (nastavení domovské stránky, nastavení lišt, instalace rozšíření, uložení hesla, přidání záložky atd.) jsou ukládány do zvláštní složky zvané profil.

Jak zobrazit listů záložek ve Firefoxu?

V Hlavní nabídce v horní části Firefoxu klikněte na Zobrazit. Zvolte Nástrojové lišty poté Lišta záložek. Zvolte jednu z těchto možností: Vždy zobrazit – lišta záložek se bude zobrazovat na všech stránkách. Kam zmizely záložky? Mé záložky zmizely

Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Import a záloha a zvolte Obnovit. V seznamu záloh vyberte zálohu, kterou si přejete obnovit.

Jak na Mozille uložit záložky?

Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Import a záloha a z nabídky zvolte Zálohovat.... Zobrazí se dialog pro uložení zálohy záložek. V okně pro uložení zálohy vyberte místo, kam chcete uložit soubor se zálohou záložek, jenž je ve výchozím nastavení pojmenován bookmarks-"datum". Jak se dostat do záložek?

Chceme-li přidat konkrétní stránku do oblíbených záložek, obecně postupujeme takto:

  1. přejdeme na konkrétní webovou stránku.
  2. vpravo nahoře v okně prohlížeče hledáme hvězdičku nebo přidat do oblíbených a klikneme.

Jak zobrazit lištu záložek?

Spusťte Chrome, klikněte na ikonu nabídky, přejděte na „Záložky“ a poté klikněte na „Zobrazit panel záložek“. Případně můžete stisknout Ctrl + Shift + B (v systému Windows) nebo Command + Shift + B (v systému macOS). Jak obnovit lištu záložek? Plocha žádnou lištu záložek nemá :-) V Chrome z nabídky (ty tři tečky nahoře vpravo) vyber "Záložky" a pak "Zobrazit lištu záložek".

Jak vrátit záložky?

I když nemáte správce záložek otevřený, když jste záložku smazali, můžete ji otevřít stisknutím Ctrl + Shift + O a poté pomocí Ctrl + Z vrátit smazání záložky zpět. Možná budete muset kliknout na seznam záložek před stisknutím Ctrl + Z. (Na počítači Mac místo toho stiskněte Command + Z.)

By Mafala

Kde jsou uloženy záložky v Google Chrome? :: Jak rozdelit klavesnici na iPadu?
Užitečné odkazy