Domovská stránka > J > Jak Vymazat Historii Vyhledávání Firefox?

Jak vymazat historii vyhledávání Firefox?

Vymazání celé historie vyhledávání

, z nabídky zvolte Historie a poté Vymazat nedávnou historii…. Otevře se dialogové okno, ve kterém z rozbalovací nabídky Časové období mazání vyberte Vše. V seznamu níže zaškrtněte POUZE položku Historii formulářů a hledání. Klikněte na tlačítko Vymazat.

Přečtěte si více

Jak zálohovat e maily?

Zálohování e-mailu

  1. Vyberte Soubor > Otevřít a exportovat > Import nebo export.
  2. Vyberte Export do souboru a pak Další.
  3. Vyberte Datový soubor aplikace Outlook (PST) a potom Další.
  4. Vyberte poštovní složku, kterou chcete zálohovat, a potom klikněte na Další.
Jak nainstalovat doplněk Thunderbird? Otevřete svůj prohlížeč a Thunderbird, a jejich okna dejte vedle sebe. V Thunderbirdu mějte zobrazený panel Doplňky. Přetáhněte odkaz ke stažení doplňku přímo z prohlížeče do Thunderbirdu. Hlavní výhodou této metody je, že před instalací doplňku nemusíte ukládat jeho kopii na pevný disk.

Podle toho, jak přesunout data z outlooku do nového počítače 2 díl?

Po spuštění klepněte v programu Outlook na záložku Soubor a následně vyberte položku Otevřít a exportovat > Import nebo export. Objeví se průvodce importem a exportem, v němž vyberte položku Importovat z jiného programu či souboru a následně položku Datový soubor aplikace Outlook (PST). Jak přenést nastavení Outlook? Pro přenos pošty z Microsoft outlooku na nový počítač stačí překopírovat datové soubory *. pst na nový počítač a pak pomocí Soubor>Otevřít>Importovat>Import z jiného programu nebo souboru>Datový soubor aplikace Outlook (PST) a pokud nemáte více účtů potvrdit výchozí volby.

Jak zobrazit vymazanou historii Google Chrome?

Postupujte podle níže uvedených kroků:

  1. Otevřete prohlížeč chróm,
  2. Klepněte na tlačítko ikona se 3 svislými tečkami v záhlaví vpravo,
  3. V nabídce vyberte možnost "Dějiny",
  4. Poté v dílčí nabídce klikněte znovu na "Dějiny",
  5. Budete mít přístup stránka historie.
Jak obnovit historii v Google Chrome? Obnovit smazanou historii z Google Chrome: otevřete koš a zkontrolujte, zda tam byly uloženy smazané soubory historie. Pokud ano, vyberte je a poté stiskněte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud ne, možná jste trvale smazali historii prohlížení.

Jak obnovit smazanou historii Android?

Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je. Jak se dostat do historie Safari? Chcete-li rychle najít stránky, které jste již navštívili, můžete použít historii procházení. V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Historie > Zobrazit veškerou historii.

Jak se podívat na historii?

Jak se podívat do historie počítače

Klikněte na Nastavení a Historie. To je varianta pomalejší. Rychlejší verze je současný stisk kláves CTRL + H. Pokud chcete smazat jen jednu položku, klikněte na tři tečky a následně odkaz Ostranit z historie.

By Merce

Jak obnovit Google účet? :: Jak obnovit Thunderbird?
Užitečné odkazy