Domovská stránka > J > Jak Dohledat Smazané Sms?

Jak dohledat smazané SMS?

Pro obnovení ztracených SMS zpráv z Android zařízení můžete použít speciální utility. Mezi známé počítačové programy patří například Dr. Fone for Android, FoneLab pro Android, Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery, FonePaw Android Data Recovery a mnoho dalších.

Přečtěte si více

Jak Navyšit iCloud?

Jak přikoupit iCloud úložiště?

  1. Klepněte na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Spravovat úložiště
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo pokud máte již zakoupený nějaký tarif, tak Změnit tarif úložiště
  3. Vyberte si tarif, který Vám bude vyhovovat.
  4. Klepněte na Koupit.
Jak usetrit místo na iCloudu? Začínáme s Fotkami na iCloudu:
  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie.
  2. Zapnutí Fotek na iCloudu.
  3. Zapnutím volby Optimalizovat úložiště iPhonu ušetříte místo v zařízení.

Jak zmenit uloziste iPhone?

Jděte ve svém iOS zařízení do nabídky Nastavení. Tam rozklikněte Obecné a následně Úložiště a využití iCloudu. Zde v sekci Úložiště rozjeďte volbu Spravovat úložiště. Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout ukladani fotek na icloud? Připravte se vypnout Fotky na iCloudu

Chcete -li začít, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení“. Poté přejděte do sekce „Fotografie“. Než tuto funkci vypnete, promluvme si o tom, co se stane s vašimi fotografiemi a videi poté, co ji vypnete.

Jak dostat fotky z iCloudu do Iphone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Na webu iCloud.com klepněte na Fotky.
  2. Klepněte na Vybrat a na fotku nebo video. Chcete-li vybrat více fotek nebo videí, klepněte na více z nich. Chcete-li vybrat celou knihovnu, klepněte na Vybrat vše.
  3. Klepněte na tlačítko Více .
  4. Zvolte Stáhnout a potvrďte klepnutím na Stáhnout.
Kde najdu v iPhonu iCloud? K přihlášení do iCloudu potřebujete své Apple ID. Přejděte do Nastavení a pomocí právě Apple ID se přihlaste k zařízení. Poté se iCloud zapne automaticky. Pokud chcete zkontrolovat nastavení iCloudu, přejděte do Nastavení, klikněte na své jméno a zvolte možnost iCloud.

Jak do cloudu?

Kliknutím na tlačítko Přidat nad základním menu můžete na Disku vytvořit nové složky, soubory nebo dokumenty. Služba podporuje uploadování pomocí funkce Drag and Drop, tedy přesunování souborů do úložiště přetahováním myší. Jak se přihlásit do iCloud? Přejděte na iCloud.com a přihlaste se svým Apple ID. Pokud už jste na zařízení přihlášení svým Apple ID a vaše zařízení má Touch ID nebo Face ID, můžete se na web iCloud.com přihlašovat pomocí něj.

Můžete se také zeptat, kde najdu cloud?

Přístup z chytrého telefonu

V telefonu najdeme několik možností Mi Cloudu navíc. Stačí jít do Nastavení a pod záložkou Účty zvolit položku Synchronizace. Pokračujeme na Mi Cloud a dále už nastavujeme dle vlastních preferencí.

By Lema

Co je Container? :: Co je to i cloud dříve?
Užitečné odkazy