Domovská stránka > J > Jak Najít Smazané Sms?

Jak najít smazané SMS?

Použít k tomu můžete snadno dostupné nástroje, jako například O&O UnErase (www.oosoftware.com), nebo dokonce i bezplatné nástroje, jako je PC Inspector File Recovery nebo Recuva (oba najdete na www.chip.eu). Smazané soubory snadno obnovíte i bez hlubších znalostí počítače, souborových systémů apod.

Přečtěte si více

Jak obnovit Smazáne SMS?

Jak provést Android SMS Recovery

  1. Krok 1. Nainstalujte software pro obnovu SMS systému Android. Android Data Recovery nabízí jednu verzi pro Windows a Mac.
  2. Krok 2. Vytvořte spojení mezi mobilním telefonem a softwarem.
  3. Krok 3. Vyberte ztracenou SMS.
  4. Krok 4. Spusťte obnovu SMS v systému Android.
Také, jak obnovit vymazanou konverzaci? Pokud jste majitelem iPhonu, můžete si zkusit stáhnout např. aplikaci DataKit iPhone Recovery Recovery a použít ji pro dolování staré messengerové konverzace. Uživatelé Androidu bohužel takovouto možnost nemají.

Tak jak obnovit smazané sms android?

Aplikace Android Data Recovery

Tato bezplatná androidová aplikace je rovněž zdarma a taktéž vám pomůže obnovit všechny ztracené soubory. Takže nejen sms zprávy, ale i kontakty, fotky, videa nebo zvukové soubory.
Jak obnovit SMS ze zálohy? ➤ Pokud máte mnoho záloh a chcete obnovit některé konkrétní textové zprávy nebo zálohování MMS, stiskněte šipku vedle záloh SMS zpráv. ➤ Klepněte na „Obnovit“ a dokončete proces obnovení podle pokynů na obrazovce.

Lidé se také ptají, kde najdu smazane sms iphone?

smazanéiPhone

Obnovte své smazané zprávy na svém iPhone pomocí iTunes

  1. Připojte svůj iPhone k iTunes.
  2. V levém horním rohu okna byste měli vidět svůj iPhone, klikněte na něj.
  3. Poté musíte vybrat " Obnovit ze záložní kopie »
Kde jsou uloženy SMS? V aplikaci SMS a MMS klepněte na nabídku Další možnosti a přejděte do nabídky Nastavení > Pokročilé > Správa zpráv na SIM kartě, kde si zobrazíte zprávy uložené na kartě SIM.

Jak obnovit smazané zprávy z WhatsApp?

Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.
Jak obnovit SMS z iCloud? Přihlašte se ke svému iCloud účtu a ujistěte se, že jste připojeni k Wi-Fi síti. Níže v seznamu objevíte aplikace využívající iCloud – zde je třeba potvrdit synchronizaci s aplikací Zprávy. Poté přejděte do spodní části obrazovky, kde se nachází záložka Zálohování – klepněte na možnost Zálohovat.

Jak obnovit zprávy z iCloud?

Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu. Viz Použití Zpráv na iCloudu.

By Jerroll

Jak obnovit smazané SMS Nokia? :: Jak zobrazit odebranou zprávu?
Užitečné odkazy