Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazane Hovory Iphone?

Jak obnovit Smazane hovory iPhone?

Zapněte tlačítko „Zobrazit pouze smazané položky“ nahoře, aby se odstraněné protokoly hovorů z iPhone zobrazovaly červeně. Zaškrtněte a zkontrolujte historii hovorů z iPhone pomocí okna náhledu v pravém podokně. Po výběru historie všech smazaných hovorů stiskněte tlačítko „Obnovit“.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak zjistit historii hovorů?

Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů. Klepněte na Upravit. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii. Jak obnovit smazanou historii v mobilu? Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je.

Jak smazat historii volani?

při zobrazení seznamu volání stiskněte tlačítko 3 malé tečky vpravo nahoře z obrazovky telefonu. Na obrazovce se zobrazí několik možností, stiskněte Smazat záznamy. V této fázi manipulace musíte prostě zkontrolujte hovory, které chcete odstranitPak stiskněte smazat ve spodní části obrazovky. Jak získat výpis hovorů? Jak si Podrobný výpis služeb objednat?

  1. online v Můj T‑Mobile.
  2. posláním SMS ve tvaru: VYPISSLUZEB A E (pro elektronický výpis) na číslo 4603.

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje aplikace duo?

Google Duo můžete využít k hlasovým hovorům a videohovorům. Všechny hovory se uskutečňují prostřednictvím vašeho mobilního datového tarifu, případně přes Wi-Fi. Nespotřebovávají tedy minuty na volání mobilem. Pokud využíváte mobilní data, můžou se vám účtovat poplatky. Jak zjistit příchozí hovory? Příchozí hovory se dají zjistit na základě tzv. identifikace zlomyslného volání (i když se o zlomyslné hovory nejedná) – výpis je možný zajistit pouze pro 1-5 telefonních čísel, která na vaše číslo volají, za poplatek 252 Kč vč. DPH.

Podle toho, co to je odchozí hovor?

Typ deníku je Telefon. Předvyplňuje se čas, kdy hovor začal. Pokud má uživatel v okně deníku zobrazené pole Telefon, doplní se automaticky číslo volajícího (příchozí hovor) či volaného (odchozí hovor). Co je to tty? Pokud chcete na telefonu poslouchat a mluvit bez textové podpory, klepněte na TTY vypnuto. Pokud chcete obousměrně používat psaný text, klepněte na Úplný režim TTY. Pokud chcete psát text a slyšet odpověď druhé osoby nahlas, klepněte na TTY HCO.

Pokud jde o to, jak zjistit historii v mobilu?

Historie prohlížení

  1. Stačí v pravém dolním rohu displeje ťuknout na tlačítko a vybrat možnost Historie.
  2. Zobrazí se vám seznam navštívených stránek.
  3. Kliknutím na položku v historii si stránku otevřete.

By Priscella Rawat

Jak obnovit smazané kontakty v telefonu Samsung? :: Co to je odchozí hovor?
Užitečné odkazy