Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazane Sms Samsung?

Jak obnovit Smazane SMS Samsung?

Jednou z oblíbených desktopových aplikací pro obnovu SMS z Android smartphonů se jmenuje Android Data Recovery. Zvládne obnovit nejen textové zprávy, ale také kontakty, historii volání, fotografie, hudební soubory a videa.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak zjistit historii volání?

Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů. Klepněte na Upravit. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii. Jak obnovit historii volání? Zdarma stáhnout a nainstalovat Android Data Recovery na Windows nebo Mac PC. Poté spusťte tento software pro obnovení historie protokolů hovorů. Připojte Android k počítači pomocí bleskového kabelu USB. Poté software začne automaticky detekovat váš chytrý telefon.

Jak obnovit smazaný hovor?

Chcete obnovit smazaný protokol hovorů Android, které jsou omylem smazány? Ve skutečnosti můžete k dosažení tohoto cíle použít bezplatný software pro obnovu dat pro Android. MiniTool Mobile Recovery pro Android je dobrá volba. Nyní to můžete sledovat MiniTool průvodce v tomto příspěvku dělat tuto práci. Jak obnovit Smazáne SMS? Jak provést Android SMS Recovery

  1. Krok 1. Nainstalujte software pro obnovu SMS systému Android. Android Data Recovery nabízí jednu verzi pro Windows a Mac.
  2. Krok 2. Vytvořte spojení mezi mobilním telefonem a softwarem.
  3. Krok 3. Vyberte ztracenou SMS.
  4. Krok 4. Spusťte obnovu SMS v systému Android.

Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit sms ze zálohy?

➤ Pokud máte mnoho záloh a chcete obnovit některé konkrétní textové zprávy nebo zálohování MMS, stiskněte šipku vedle záloh SMS zpráv. ➤ Klepněte na „Obnovit“ a dokončete proces obnovení podle pokynů na obrazovce. Můžete se také zeptat, jak obnovit sms po továrním nastavení? Obnova zálohy z Google Disku

Toto řešení bude fungovat, pokud jste zálohu provedli, když byla SMS ještě ve složce Doručená pošta. Obsah svého zařízení můžete zálohovat například prostřednictvím Google Disku. Stačí vybrat: „Nastavení“ a „Záloha Google“.

Jak zjistit vypis hovorů?

Jak si Podrobný výpis služeb objednat?

  1. online v Můj T‑Mobile.
  2. posláním SMS ve tvaru: VYPISSLUZEB A E (pro elektronický výpis) na číslo 4603.
Jak obnovit historii hovorů iPhone? V levém podokně klikněte na „Historie hovorů“ a poté budete mít přístup k celému protokolu hovorů. Výběrem možnosti „Zobrazit pouze odstraněné položky“ zobrazíte smazané protokoly hovorů s červeně uvedenými telefonními čísly. Zaškrtněte položky, které chcete společně obnovit, a klikněte na tlačítko „Obnovit“.

Jak obnovit historii volání iPhone?

Řešení 1: Obnovte historii hovorů z iPhone z předchozí zálohy iCloud nebo iTunes. Pokud jde o hledání bezplatného řešení pro obnovení historie hovorů, možná by vás napadlo první obnovit ze zálohy iCloud nebo iTunes. Toto řešení je také oficiálním doporučením společnosti Apple pro obnovu dat z iPhonu.

By Emanuela

Co to je odchozí hovor? :: Jak vratit odstraněné zprávy?
Užitečné odkazy