Domovská stránka > C > Co Je To I Cloud Dříve?

Co je to i cloud dříve?

V iCloud Drivu na webu iCloud.com máte přístup ke svým souborům uloženým na iCloudu a můžete je sdílet. Přečtěte si, jak můžete pomocí počítače udělat s iCloud Drivem na webu iCloud.com kteroukoli z následujících věcí: Nahrávání a stahování souborů Organizování souborů a složek.

Přečtěte si více

Podle toho, jak zjistit historii sms iphone?

Nejprve samozřejmě otevřeme aplikaci Zprávy na iPhonu, iPadu nebo iPodu Touch. Zobrazí se seznam všech rozepsaných a odeslaných zpráv. Nyní přejeďte prstem po obrazovce směrem dolů, tak objevíte skryté vyhledávací pole. Klikněte na lištu se slovem „Hledat“ a napište vaši frázi, jméno nebo požadované slovo. Jak presunout hry na iCloud? Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště > Zálohy. Klepněte na název zařízení, které používáte.

Jak se dostat k fotkám na iCloudu?

Používání Fotek na iCloudu

  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klepnutím na panel Knihovna zobrazíte své fotografie.
  3. Klepnutím na panel Alba zobrazíte Moje alba, Sdílená alba, Lidi a místa, Typy médií a Další alba. Taky si můžete přečíst víc o sdílení obsahu s ostatními.
Jak se dostat do cloudu? Stačí si složku OneDrive synchronizovat do svého počítače a tak můžete mít data jak u sebe v počítači, tak v cloudu. Po synchronizaci, se vám v průzkumníku souboru zobrazí složka OneDrive – Název Firmy, které vám umožní nahlížet do vašeho cloudového úložiště.

Jak si zaplatit iCloud?

Za iCloud je v Čechách možné zaplatit debetní nebo kreditní kartou. Případně také můžete zaplatit penězi, které máte k dispozici na vašem Apple ID. Mezi další způsoby platby patří PayPal a Apple Cash. Pokud máte iPhone, předplatné iCloudu si můžete aktivovat v Nastavení. A další otázka, jak vypnout icloud drive? Přejděte do Nastavení > Apple ID > iCloud > Záloha na iCloudu a přesuňte přepínač vedle Zálohování na iCloudu do polohy VYPNUTO. Poté již vaše zařízení nenalezne zálohu dat na servery iCloud společnosti Apple.

Kde je můj iPhone?

Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.
Můžete se také zeptat, jak obnovit smazáne sms? Jak provést Android SMS Recovery

  1. Krok 1. Nainstalujte software pro obnovu SMS systému Android. Android Data Recovery nabízí jednu verzi pro Windows a Mac.
  2. Krok 2. Vytvořte spojení mezi mobilním telefonem a softwarem.
  3. Krok 3. Vyberte ztracenou SMS.
  4. Krok 4. Spusťte obnovu SMS v systému Android.

Jak obnovit smazanou zpravu iPhone?

Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu.

By Rosina Maycumber

Jak dohledat smazané SMS? :: Jak pouzivat telegram?
Užitečné odkazy