Domovská stránka > J > Jak Spustit Apple Pay?

Jak spustit Apple Pay?

Jakmile budete mít kartu přidanou, můžete Apple Pay začít používat. Pokud máte model Macu bez integrovaného Touch ID, můžete nákupy potvrzovat pomocí Apple Pay na kompatibilním iPhonu nebo Apple Watch: Na iPhonu přejděte do Nastavení > Peněženka a Apple Pay a zapněte volbu Povolit platby na Macu.

Přečtěte si více

Proč mi nejde platit mobilem?

Zkontrolujte, že je software ve vašem telefonu certifikován funkcí Play Protect. Pokud jste svůj telefon upravovali, zkontrolujte, že splňuje standardy bezpečnosti. Služba Google Pay nemusí fungovat na telefonech, které: Využívají vývojářské verze systému Android. Můžete se také zeptat, jak pouzivat wallet? Je to jednoduché. Stačí přidat kreditní, debetní nebo předplacenou kartu do aplikace Wallet na iPhonu. A pak svoje karty přidat i na všechna další zařízení Apple, na kterých chceš Apple Pay používat. Funguje to na iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu.

Jak se zapina Apple Pay?

Jak pomocí Apple Pay platit na internetu a v aplikacích

  1. Klepněte na tlačítko Apple Pay nebo zvolte Apple Pay jako způsob platby.
  2. Pokud chcete zaplatit jinou kartou, klepněte vedle výchozí karty na ikonu Více nebo na tlačítko Rozbalit nabídku .
  3. Jestli to bude potřeba, zadejte fakturační údaje, adresu a kontaktní údaje.
Jak zmenit kartu Apple Pay? Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID. Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby. Aktualizace platební metody – klepněte na platební metodu a upravte údaje.

Jak platit pomocí Apple Watch?

Úhrada nákupu v prodejně prostřednictvím Apple Watch

  1. Stiskněte dvakrát postranní tlačítko.
  2. Posouváním vyberte kartu.
  3. Podržte hodinky Apple Watch ve vzdálenosti několika centimetrů od bezkontaktní čtečky platebních karet displejem ke čtečce.
Kolik stojí Apple Pay? Kolik stojí služba Apple Pay? Apple Pay je zdarma. Poplatky pro bezkontaktní placení a výběry z bankomatu jsou shodné s poplatky za platby plastovou kartu.

Jak zapnout na iPhone NFC?

NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout. Jak platit mobilem Bezkontaktne? Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakce

  1. Otevřete aplikaci Google Pay .
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu nabídky. Platební metody.
  3. Vedle platební metody, kterou chcete nastavit pro bezkontaktní platby, vyberte Povolit bezkontaktní platby.
  4. Podle pokynů platební metodu ověřte.

Jak nastavit placení mobilem?

Ve zkratce: nainstalujete si aplikaci Google Pay / Apple Pay apod., vložíte do ní údaje k platební kartě a můžete začít nakupovat. V kamenném obchodě pak jen „probudíte“ mobil čili rozsvítíte displej a přiložíte k platebnímu terminálu (v případě platby nad 500 Kč zadáváte PIN k aplikaci.

By O'Donovan Laroque

Jak zprovoznit Bluetooth? :: Jak pouzivat AirPlay?
Užitečné odkazy