Domovská stránka > J > Jak Pouzivat Airplay?

Jak pouzivat AirPlay?

Streamování videa z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do televize

  1. Připojte zařízení ke stejné Wi-Fi síti jako Apple TV nebo chytrou televizi podporující AirPlay 2.
  2. Najděte video, které chcete streamovat.
  3. Klepněte na AirPlay .
  4. Vyberte svou Apple TV nebo chytrou televizi podporující AirPlay 2.

Přečtěte si více

Jak udělat Zrcadleni obrazovky iPhone?

Připojte počítač a iPhone ke stejné bezdrátové síti. Na vašem zařízení iOS přejeďte nahoru pro otevření Ovládacího centra. Klepněte na “Zrcadlení obrazovky” a vyberte Apowersoft se jménem vašeho počítače. Okamžitě tak uvidíte obrazovku vašeho iPhonu na monitoru počítače. Jak zapnout Zrcadleni obrazovky? Zkontrolujte, zda je na televizoru povoleno Smart View (Nastavení > Obecné > Správce externích zařízení > Správce připojení zařízení > Oznámení o přístupu). Stačí kliknout na zrcadlit na vaší televizi Funkce Tap View je novinkou v roce 2020. Stačí kliknout na televizi společně s telefonem a budete zrcadlit.

Jak funguje AirPlay 2?

AirPlay 2 aneb nemalé rozšíření možností

Můžete s jeho pomocí například zrcadlit váš iPhone či Mac například na televizi, případně streamovat videa z kompatibilní aplikace do TV, což zvládá například Netflix. Stejně tak nechybí možnost pro streamování audia do reproduktorů.
Může se také zeptat, jak zapnout airplay na mac? Pokud chcete pomocí AirPlay streamovat obrazovku z Macu či MacBooku do televize, tak prvně vaši televizi či Apple TV zapněte. Pak už jen stačí, abyste na macOS zařízení v pravé části horní lišty klepnuli na ikonu AirPlay (ikona televize). Poté zvolte zařízení, na které se má obraz z Macu streamovat.

Kde je ikona AirPlay?

Na panelu nabídek klikněte na tlačítko AirPlay. Pokud toto tlačítko nevidíte, jděte na ikonu Apple > Předvolby systému > Monitory a zapněte volbu Zobrazit volby zrcadlení v řádku nabídek (jsou‑li k dispozici). V rozbalovací nabídce AirPlay klikněte na Apple TV. Jak pripojit iPhone na televizi? Aby s ní mohl iPhone komunikovat, je třeba mít jej připojený na tu stejnou síť. Když tedy máte obě zařízení připojena, otevřete na svém iPhonu ovládací centrum a zvolte Zrcadlení obrazovky. Následně vyberte Apple TV a zadejte kód, který se vám zobrazí na televizní obrazovce.

Jak nastavit Zrcadleni?

Zobrazení obrazovky mobilního zařízení na televizoru (Zrcadlení obrazovky)

  1. Vyberte možnost [Watch] – [Screen mirroring] z domovské nabídky.
  2. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Aktivujte funkci Zrcadlení obrazovky ze svého mobilního zařízení.
A další otázka, jak vypnout zrcadleni na iphonu? S příchodem iOS 14 si však uživatelé mohou automatické překlopení deaktivovat. V tomto případě stačí, abyste se přesunuli do aplikace Nastavení, kde sjeďte níže a otevřete sekci Fotoaparát. Zde už jen stačí, abyste funkci Zrcadlit přední fotoaparát pro deaktivaci překlopení aktivovali.

Jak zrcadlit obrazovku na televizi?

K ovládání TV rovněž můžete jako druhý ovladač používat své zařízení.

  1. Krok 1. Připojte své zařízení/PC a TV ke stejné síti Wi-Fi.
  2. Krok 2. Stáhněte oznamovací panel na telefonu dolů a zapněte funkci Smart View.
  3. Krok 3. Zobrazí se všechna dostupná zařízení. Klepněte na svůj TV.

By Barclay

Jak spustit Apple Pay? :: Jak stáhnout data z iPhone?
Užitečné odkazy