Domovská stránka > J > Jak Zjistit Stav Tiskárny?

Jak zjistit stav tiskárny?

Zobrazit stav toneru pomocí aplikace Smart Panel

Otevřete hlavní panel systému Windows, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu aplikace Smart Panel ( ) a poté vyberte možnost Smart Panel. V softwaru Smart Panel se zobrazí stav tonerových kazet.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak vypnout kopirku?

Řešením je nastavení zařízení do eko-režimu, pokud takovou funkci tiskárna podporuje. Tato funkce může v některých případech nastavením snížit kvalitu tisku. Dnešní tiskárny mají často i funkci vypnutí v nečinnosti s nastavením určitého časového intervalu. Jak opravit tiskárnu Canon? Postup pro resetování tiskárny Canon

  1. zapněte tiskárnu.
  2. stiskněte a držte tlačítko "RESET" na tiskárně
  3. při stisknutí tlačítka "RESET" stiskněte a podržte tlačítko "COLOR START"
  4. počkejte 5 sekund.
  5. uvolnětě tlačítko "COLOR START" a pak uvolněte tlačítko "RESET"
  6. vyčkejte, tiskárna se začne sama konfigurovat.

Jak resetovat tiskárnu Canon Pixma mg2950?

Osvědčeným postupem, jak vyřešit většinu problémů s tiskárnou, je restart zařízení. Tiskárnu vypněte, odpojte od elektrické sítě, počkejte 30 sekund a přístroj opět zapojte a zapněte. Proč tiskárna tiskne dvojité? bude potřeba kalibrovat tiskové hlavy. V nastavení tiskárny najdete tuto funkci. Tiskárna vytiskne jeden papír, který bude potřeba naskenovat. Tiskárna se tím nastaví a přestane tisknout dvojitě.

Jak se dá zrušit tisk?

Zrušení veškerého tisku

Klepněte a přidržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu požadované tiskárny. Klepněte nebo klikněte na možnost See What's Printing (Zobrazit, co se tiskne). Klepněte nebo klikněte na možnost Tiskárna. Klepněte nebo klikněte na možnost Zrušit tisk všech dokumentů.
Jak odstranit tiskovou úlohu? Windows - Zrušení tiskové úlohy z počítače

  1. Poklepejte na ikonu tiskárny na hlavním panelu systému Windows.
  2. Vyberte jméno úlohy, kterou chcete zrušit.
  3. V nabídce [Dokument] klepněte na [Zrušit].
  4. Stiskněte tlačítko [Tiskárna] na ovládacím panelu zařízení.

Jak připojit tiskárnu k počítači?

Jednoduše zapojte USB kabel z tiskárny do dostupného portu USB na počítači a tiskárnu zapněte. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení >zařízení>tiskárny & skenerech. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení. Jak nastavit tiskárnu HP přes wifi? Na ovládacím panelu tiskárny stiskněte ikonu Wi-Fi Direct ( ), přejděte do nabídky Nastavení sítě nebo Nastavení bezdrátové sítě a stiskněte položku Wireless Direct a poté aktivujte připojení.

Co znamená tiskárna v Chybovém stavu?

Pokud stavové hlášení tiskárny ukazuje Tiskárna je v chybovém stavu, může být problém v tiskárně. Zkontrolujte, že je tiskárna zapnutá a připojená k počítači kabelem nebo přes Wi-Fi. Zkontrolujte, jestli je v tiskárně dostatek papíru a inkoustu, a přesvědčte se, že není otevřený kryt ani zaseknutý papír.

By Dennis Lemme

Jak sdílet tiskárnu přes WiFi? :: Proč je tiskárna pozastavena?
Užitečné odkazy