Domovská stránka > J > Jak Sdílet Tiskárnu Přes Wifi?

Jak sdílet tiskárnu přes WiFi?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte nastavení > zařízení> tiskárny & skenerech. Zvolte tiskárnu, kterou chcete sdílet, a potom vyberte Spravovat. Vyberte Vlastnosti tiskárny, potom zvolte kartu Sdílení. Na kartě Sdílení zaškrtněte políčko Sdílet tuto tiskárnu.

Přečtěte si více

Jak zrušit pozastavení tiskárny?

Pokud je stav tiskárny Pozastaveno

Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu zařízení Brother > Zobrazit aktuální tiskové úlohy > Tiskárna > Pozastavit tisk (odebere zaškrtnutí).
Lidé se také ptají, jak spustit pozastavenou tiskárnu? Kliknutím na Tiskárny otevřete příslušný panel. Klikněte na tlačítko Zobrazit úlohy na pravé straně v dialogovém okně Tiskárny a pak podle potřeby tiskovou úlohu pozastavte nebo nechte pokračovat.

Také, jak kopirovat papir?

Kopírování na obě strany papíru (Duplexní kopie)

  1. Stiskněte [Kopírovat] nebo tlačítko (KOPÍROVAT).
  2. Vložte dokument do automatického podavače dokumentů, nebo jej položte na snímací sklo.
  3. Stiskněte [Oboustranná kopie] nebo [Kopie] na kartě [Základní].
  4. Vyberte režim oboustranného kopírování.
  5. Vyberte metodu vazby.
Jak kopirovat na Kopirce? Stačí pípnout čipem u kopírky, v prvním menu zvolit položku „SafeQ scan“, na výběr máte skenování rovnou do Vašeho adresáře K:\skeny nebo do Vašeho osobního e-mailu.

Tak jak kopirovat na tiskarne hp?

Na domovské obrazovce na ovládacím panelu tiskárny se dotkněte ikony Kopírovat . Potáhněte prstem na požadovaný počet kopií, nebo se dotkněte ikony klávesnice , poté zadejte číslo. Klepněte na ikonu Nastavení , poté vyberte požadované upřesněné nastavení kopírování. Také, jak zjistit stav náplně v tiskárně? informace o množství inkoustu v kazetě podá obslužný software pro tiskárnu. Rovněž by měla být tato informace zjistitelná ve vlastnostech tiskárny. Zobrazte tedy informace o dané tiskárně, včetně informace o použitých kazetách, a pokud to tiskárna umožňuje, zobrazí se Vám i odhadované množství inkoustu v kazetách.

Můžete se také zeptat, jak zjistit stav cartridge?

Některé tiskárny mají vestavěný displej pro zobrazování úrovně zbývajícího inkoustu a dalších informací. Některé tiskárny hlásí úroveň zbývajícího toneru nebo inkoustu počítači a údaje pak můžete najít v panelu Tiskárny v Nastaveních. Pokud jsou informace dostupné, uvidíte je v podrobnostech o tiskárně. Lidé se také ptají, jak zjistím stav inkoustu v tiskárně? stav inkoustu v kazetách se dá zjistit pomocí programu Epson status monitor, který se instaluje při instalaci tiskárny. Druhou možností jak zjistit stav inkoustu je položka Epson Status Monitor ve vlastnostech tiskárny (tam kde vidíte tiskovou frontu).

Jak probudit tiskárnu?

V panelu nabídky aplikace klikněte na možnost Soubor => Tisk. Zkontrolujte název tiskárny a klikněte na Vlastnosti. Klikněte na kartu Pokročilé a potom Další možnosti tisku. Zvolte Přechod do úsporného režimu v nabídce Tiskové funkce a poté vyberte nastavení, které chcete.

By Bellanca

Jak kopirovat na Kopirce? :: Jak zjistit stav tiskárny?
Užitečné odkazy