Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mi Nejde Webkamera Na Skype?

Co dělat když mi nejde webkamera na Skype?

Pokud vaše webová kamera na Skype nefunguje tak, jak potřebujete, může se jednat o více příčin. Od nesprávného nastavení v aplikaci Skype nebo v operačním systému, až po odpojení nebo zakrytí kamery. Ovladače zařízení, operační systém nebo aplikace Skype mohou být také zastaralé a je třeba je aktualizovat.

Přečtěte si více

Jak se připojit na Skype?

Účast na uzavřené události Vysílání schůzky Skype

  1. Klikněte na adresu URL v pozvánce na schůzku.
  2. Na přihlašovací stránce zadejte svoje uživatelské jméno a heslo a klikněte na Přihlásit se.
  3. Na stránce Skype Meeting Broadcast klikněte na Připojit se k události.
Jak zprovoznit kameru na Skype? Nastavení videa v aplikaci Skype pro firmy

a vyberte nástroje > Nastavení videozařízení. V okně se ukáže, co vidí vaše kamera. Pokud máte víc kamer a chcete přepnout na jinou kameru, vyberte z rozevíracího seznamu kameru, kterou chcete použít.

A další otázka, jak nainstalovat ovladač webkamery?

Pokud by Windows vaši webkameru nepoznaly, je třeba doinstalovat drivery. Stačí kliknout na „kameru“ pravým tlačítkem myši a zvolit Aktualizovat ovladač. Nyní už ji stačí jen spustit. Jak zapnout kameru na notebooku MSI? Oprava 1 - Povolte kameru

Chcete-li tak učinit, jednoduše stiskněte Fn a F6 na klávesnici současně pro zapnutí fotoaparátu na vašem zařízení MSI.

Také, jak se pracuje se skypem?

Hlavním principem volání přes Skype je, že si voláte s jiným uživatelem, který má také Skype; hovory „Skype-Skype“ jsou pak zcela zdarma, oba uživatelé mohou být na kterémkoli místě na zeměkouli (stačí, když jsou připojeni k internetu) a hovor je poměrně kvalitní. Jak začít Skypovat? Chcete tedy začít Skypovat? Potřebujete k tomu počítač vybavený zvukovou kartou a připojený k internetu. Dále je třeba připojit k počítači reproduktory a mikrofon, či kombinovaná sluchátka s mikrofonem (headset). Vše pořídíte v libovolném obchodě s výpočetní technikou.

Jak pozvat na Skype?

Pozvánky. Do skypové konverzace teď můžete pozvat úplně kohokoliv. Zůstávejte v kontaktu s přáteli, rodinou nebo kolegy, i když nejsou na Skypu. Stačí spustit nový chat a poslat jedinečný odkaz komukoli, s kým chcete mluvit. Co delat kdyz nefunguje webkamera? Co dělat, když webová kamera nefunguje

  1. Zkontrolujte nastavení antiviru.
  2. Připojte webovou kameru k jinému počítači.
  3. Zkontrolujte připojení zařízení.
  4. Zkontrolujte USB port.
  5. Zkontrolujte, zda je povoleno správné zařízení.
  6. Poraďte se s výrobcem.
  7. Aktualizujte ovladače webové kamery.
  8. Změňte nastavení systému.

Můžete se také zeptat, proč nefunguje kamera?

Pokud kamera ve Windows 10 nefunguje, je možné, že po nedávné aktualizaci chybí ovladače. Je také možné, že kameru blokuje antivirový program, vyskytl se nějaký problém s aplikací, kterou používáte, nebo můžete mít v nastavení ochrany soukromí zakázaný přístup ke kameře pro určité aplikace.

By Erme Coffill

Jak se připojit k webkameře? :: Jak vyuzit Siri?
Užitečné odkazy