Domovská stránka > J > Jak Zprovoznit Druhou Sim Kartu?

Jak zprovoznit druhou SIM kartu?

Přejděte do Nastavení > Mobilní síť > Správa karet SIM a nastavte kartu SIM 1 nebo SIM 2 jako výchozí kartu SIM pro datové přenosy nebo volání.

Přečtěte si více

Jak volat z Dual SIM?

Při volání například můžete použitou SIM kartu vybrat tak, že po vytočení čísla klepnete na odpovídající tlačítko SIM 1 nebo SIM 2. Telefon zobrazuje stav sítě pro každou SIM kartu samostatně. Když telefon nepoužíváte, jsou k dispozici obě SIM karty současně. Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit dual sim sms? Otevřete systémové nastavení. Přejděte do sekce SIM karty a mobilní sítě. V sekci Výchozí nastavení klepněte na Vytáčení a vyberte kartu, kterou chcete používat pro hovory.

Jak funguje Dual SIM Samsung?

dualSIM Shift – telefon má dva SIM sloty, ručně přepínáte ze SIM1 na SIM2. dualSIM Standby – obě SIM standardně čekají v nečinosti na hovor, v případě přijmutí hovoru na SIM1, přestává být SIM2 aktivní dualSIM dual standby – nejčastější případ v současnosti. Jak funguje Dual SIM Xiaomi? Různé typy dual SIM

To znamená, že zařízení je vybaveno jen jedním telefonním modulem, který neustále přepíná mezi oběma SIM kartami. Telefon tedy zjistí, zda na danou SIM přišla SMS, nebo jestli někdo nevolá, a následně přepne na druhou SIM. A tak pořád dokola.

Jak přepínat na druhou SIM karty Samsung?

Jak aktivovat a spravovat data přes druhou SIM kartu

Klikněte na "Připojení" nebo "Data". Klikněte na "Správce SIM karty" nebo ekvivalent. Klikněte na „Mobilní data“. V tomto okamžiku, pokud je na obrazovce vybrána „SIM 1“, znamená to, že používáte SIM 1 pro přístup k internetu ze svého Samsung Galaxy S10 +.
Co to znamená Dual SIM? Technologie Dual SIM umožňuje mít v jednom mobilním telefonu dvě SIM karty.

Co je duální telefon?

Dual SIM telefony jsou mobily, které umožňují použití dvou SIM karet najednou. Můžete tak kombinovat např. tarif s levnými hovory s jiným, který nabízí levnější mobilní internet, nebo v jednom telefonu používat zároveň pracovní i osobní číslo. Jak přejmenovat SIM kartu? Přejmenování karty SIM

  1. Najděte a ťukněte na Nastavení > Síť a internet > Rozšířená nastavení > Duální SIM.
  2. Vyberte kartu SIM a zadejte její nový název.
  3. Ťukněte na OK.

A další otázka, jak vypnout jednu sim?

Přejděte do Nastavení > Mobilní síť > Správa karet SIM a zapněte nebo vypněte přepínač pro kartu SIM 1 nebo SIM 2 podle svých preferencí.

By Kerr

Jak funguje e SIM? :: Jak se počítá rozdíl?
Užitečné odkazy