Domovská stránka > K > Kdo Platí Za Mms?

Kdo platí za MMS?

Aby MMS dorazila, je potřeba, aby telefon příjemce službu MMS podporoval (některé starší modely telefonů MMS ještě neumí). Pokud se jako odesílatel pokusíte poslat MMS někomu, kdo ji nemůže přijmout, zpráva se nedoručí a vy za ni ani nebudete nic platit.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jaká je cena za mms?

MMS

kolikMMS

Kolik zaplatíme za MMS?
OperátorPoplatek za odeslání MMS
Eurotel9.50 Kč
Oskar11.59 Kč
T-Mobile10 Kč
A další otázka, kolik stojí mms u vodafonu? V případě poslání MMS ze země první zóny do země druhé nebo třetí zóny vám za ni naúčtujeme 6,20 Kč. V ostatních zemích stojí MMS 11,50 Kč.

Kde najdu MMS?

Pokud Vám přišla MMS zpráva a vy nemáte aktivní MMS nebo Váš mobilní telefon nepodporuje MMS zprávy umožňují operátoři vyzvednout si MMS přes internet. Pro vyzvednutí MMS je třeba vědět jakého máte operátora. Obvykle Vám operátor zašle SMS s oznámením, že si můžete MMS zprávu vyzvednout, kde je i návod jak postupovat. A další otázka, jak si aktivovat mms? Pravděpodobně nemáte aktivní službu MMS, správně nastavený telefon nebo váš telefon neumí zprávy MMS přijímat.

  1. Pokud nemáte aktivní MMS, je možné si je zdarma aktivovat na Můj T-Mobile či zasláním SMS ve tvaru "MMS A" na číslo 4603.
  2. Nastavení telefonu si můžete zkontrolovat podle našeho interaktivního návodu.

A další otázka, jak se posílají mms?

Pomocí MMS (Multimedia Messaging Service) je možné posílat vedle textu i obrázky, audio soubory a videoklipy. MMS můžete u svého telefonu nastavit ručně. Stačí si otevřít nastavení APN (dle návodu od výrobce pro konkrétní model mobilního telefonu) a mít správně vyplněné parametry: MMS Jméno: O2 MMS. Kolik stojí MMS u O2?

Tarif O2 MMS Connector I
Cena v Kč *1bez DPHs DPH
MMS do sítě O20,007,26
MMS do ostatních sítí (ČR/mezinárodní)10,0012,10
4 další řádky

Co je to MMS?

Multimediální zprávy (zkratka MMS z anglického Multimedia Messaging Service). Multimediální paralela k SMS. Pomocí MMS je možné posílat kromě textu i obrázky, audio a videoklipy, podobně jako e-mailem. Tak jak otevřít mms zprávu? Pokud namísto MMS obdržíme SMS s odkazem a zprávou, že vám přišla MMS, ovšem musíte použít webový prohlížeč či zapnout data, abyste ji mohli otevřít, pravděpodobně to znamená, že váš telefon nemá nastavenou službu multimediálních zpráv.

Jak aktivovat MMS u Vodafone?

VodafonuMMS

5.Zvolte typ APN:

  1. Stiskněte Typ APN.
  2. Stiskněte mms.
  3. Jestliže je políčko vedle položky nabídky zaškrtnuto, je funkce aktivována.
  4. Stiskněte OK.

By Coleman

Jak na iPhone upravit fotku? :: Jak koupit Mistenku v aplikaci Můj vlak?
Užitečné odkazy