Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Sms A Mms?

Jaký je rozdíl mezi SMS a MMS?

Zatímco SMS zprávy putují signalizačním kanálem, MMS jsou přenášeny packetovým datovým spojením. To však také znamená, že MMS zprávy nemusí nutně fungovat pouze v 3G sítích, jako je UMTS, ale s podporou GPRS lze multimediální zprávy implementovat i v GSM sítích.

Přečtěte si více

Jak se posílají MMS?

Pomocí MMS (Multimedia Messaging Service) je možné posílat vedle textu i obrázky, audio soubory a videoklipy. MMS můžete u svého telefonu nastavit ručně. Stačí si otevřít nastavení APN (dle návodu od výrobce pro konkrétní model mobilního telefonu) a mít správně vyplněné parametry: MMS Jméno: O2 MMS. A další otázka, jak si aktivovat mms? přijímat

nastavení

PoložkaNastavení
IP adresa10.11.10.111
číslo portu80
MMS server (MMSC)http://mms
kód země (MCC)230

Proč mi nejdou přijímat MMS?

Nejjednodušším zdůvodněním, proč telefon MMS zprávy neposílá, je jejich absence ve vašem tarifu nebo předplaceném balíčku. Vaše nastavení MMS můžete zkontrolovat, když se přihlásíte ke svému účtu na webových stránkách operátora, zavoláte na jeho info linku nebo do telefonu zadáte příslušný kód. Proč nejde poslat MMS? Pravděpodobně nemáte aktivní službu MMS, správně nastavený telefon nebo váš telefon neumí zprávy MMS přijímat. Pokud nemáte aktivní MMS, je možné si je zdarma aktivovat na Můj T-Mobile či zasláním SMS ve tvaru "MMS A" na číslo 4603. Nastavení telefonu si můžete zkontrolovat podle našeho interaktivního návodu.

Pokud jde o to, jak se posílá sms?

Posílání a příjem SMS v aplikaci Zprávy

  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu plus .
  3. Do pole Komu zadejte jména, telefonní čísla nebo e-mailové adresy lidí, kterým chcete napsat zprávu. Také je můžete vybrat ze seznamu častých či všech kontaktů.
Jak poznat iMessage? iMessage jsou texty, fotky nebo videa, která posíláte na jiný iPhone, iPad, iPod touch nebo Mac po Wi-Fi nebo mobilních sítích. Tyto zprávy jsou vždy šifrované a zobrazují se v modrých textových bublinách. iMessage můžete zapnout a vypnout v Nastaveních > Zprávy.

Můžete se také zeptat, jak funguje sms?

SMS, podobně jako GPRS, funguje na principu přepojování paketů - i když se přenášeným blokům neříká "pakety" ale "zprávy". Hlavně ale tyto zprávy nevyžadují, aby příjemce byl k dosažení ve stejné době, kdy je odesilatel zadává k odeslání. Jak zrusit MMS? Zrušení zasílání zpráv provedete odesláním SMS s textem obsahujícím znaménko – (minus) před klíčovým slovem kanálu, který chcete odhlásit (např. -MMSNEWS), na číslo 4616. Pro odhlášení všech objednaných kanálů najednou odešlete -PLUS na 4616.

Kde najdu MMS?

Pokud Vám přišla MMS zpráva a vy nemáte aktivní MMS nebo Váš mobilní telefon nepodporuje MMS zprávy umožňují operátoři vyzvednout si MMS přes internet. Pro vyzvednutí MMS je třeba vědět jakého máte operátora. Obvykle Vám operátor zašle SMS s oznámením, že si můžete MMS zprávu vyzvednout, kde je i návod jak postupovat.

By Alben

Jak otevřít MMS zprávu? :: Co je to jádro v procesoru?
Užitečné odkazy