Domovská stránka > J > Jak Nastavit Posílání Mms?

Jak nastavit posílání MMS?

U telefonů bez operačního systému je nejsnazší odeslat bezplatnou SMS zprávu ve tvaru MMS na číslo 999 555. Obratem obdržíte zprávu, která sama nastaví profil vašeho telefonu.

Přečtěte si více

Proč mi nejde MMS?

Nejjednodušším zdůvodněním, proč telefon MMS zprávy neposílá, je jejich absence ve vašem tarifu nebo předplaceném balíčku. Vaše nastavení MMS můžete zkontrolovat, když se přihlásíte ke svému účtu na webových stránkách operátora, zavoláte na jeho info linku nebo do telefonu zadáte příslušný kód. Jak si vyzvednout MMS Vodafone? Zkontrolujte, jestli máte MMS aktivní.

Aktivaci MMS ověříte v samoobsluze Můj Vodafone v části Služby - Volání a SMS.

Lidé se také ptají, jak poslat mms z telefonů na email?

Ano, při odesílání MMS vložíte do položky příjemce e-mailovou adresu místo telefonního čísla. MMS obdržíte jako e-mail s přílohou. Cena MMS zůstává stejná. Jak stáhnout MMS? Přejděte do nabídky SMS a MMS > Další > Nastavení > Pokročilé a nastavte možnost Automatické stahování MMS na Vždy. (Poznámka: Při této operaci vám mohou být účtovány poplatky za roaming. Po dokončení stahování MMS zpráv nastavte možnost Automatické stahování MMS na Bez roamingu.)

Lidé se také ptají, jak otevřít mms zprávu?

Na našich internetových stránkách v položce "Vyzvednout MMS" zadáte, do připravených polí, své telefonní číslo a heslo (jeho číselnou část). Následně se zobrazí Vaše MMS zpráva. Pozor! Tento postup je potřeba stihnout do 14 dní od přijetí SMSky informující o (ne)přijetí MMS. Jak aktivovat MMS na iphone? Pokud se na iPhonu pokoušíte odeslat skupinovou MMS, přejděte do Nastavení > Zprávy a zapněte MMS zprávy. Pokud na iPhonu nevidíte možnost zapnutí MMS nebo skupinových zpráv, je možné, že váš operátor tuto funkci nepodporuje. Ujistěte se, že zařízení má dostatek volného místa pro příjem obrázků a videí.

Jak poslat MMS z telefonu?

U starších typů telefonů bez operačního systému je možné odeslat bezplatnou SMS zprávu ve tvaru: „MMS” na číslo 999 555. Za pár minut byste měli dostat zprávu, která sama nastaví profil vašeho telefonu. Kód pro ověření nastavení je: 1234. Jak aktivovat MMS u Vodafone? Jak nastavit MMS

  1. V menu najděte „Datový účet“: Stiskněte tlačítko Navigace.
  2. Vytvořte nový přístupový bod: Stiskněte Možnosti.
  3. Zadejte název přístupového bodu: Označte pole pod Název účtu a zadejte Vodafone MMS.
  4. Zadejte název APN:
  5. Zadejte uživatelské jméno:
  6. Zadejte heslo:
  7. Zvolte způsob ověření:
  8. Zadejte server MMS:

Může se také zeptat, jak přijmout mms?

Pravděpodobně nemáte aktivní službu MMS, správně nastavený telefon nebo váš telefon neumí zprávy MMS přijímat.

  1. Pokud nemáte aktivní MMS, je možné si je zdarma aktivovat na Můj T-Mobile či zasláním SMS ve tvaru "MMS A" na číslo 4603.
  2. Nastavení telefonu si můžete zkontrolovat podle našeho interaktivního návodu.

By Limoli Malin

Kde najdu MMS? :: Jak napsat zprávu na iPhone?
Užitečné odkazy